Trimgroep Kariboes in het nieuw gestoken

Trimgroep Kariboes Goor heeft voor het eerst in haar 42-jarig bestaan clubkleding voor de leden geïntroduceerd. Nu het voorjaar in aantocht is kun je vrijwel elke avond in de Goorse dreven blauwe Kariboes zien lopen. Ook bij hardloopwedstrijden zullen de leden in de clubkleding aan de start verschijnen en als Kariboe goed herkenbaar zijn. In samenwerking met Manfred Hofstede van Sport Inn Goor is gekozen voor blauwe clubkleding met het clublogo. De Kariboes heeft ruim 300 leden, die hardlopen, wandelen, fietsen of grondgymnastiek beoefenen. Ook sporten bij de Goorse trimgroep? Kijk voor meer informatie op de website.

clubkledingkariboes

Gerelateerde berichten

  • Goorse pleinen in blauwe zone17 april 2014 Goorse pleinen in blauwe zone Het Goorse Schoolfeestplein en het Weversplein komen in de zogenoemde 'blauwe zone'. Dat houdt in dat auto's daar alleen nog maar met een parkeerschijf kunnen worden neergezet. De […]
  • KSD-trainingen nu ook in Kievitstraat14 maart 2014 KSD-trainingen nu ook in Kievitstraat In Goor worden vanaf nu ook Kids Streetdefense-lessen georganiseerd. KSD is een nieuwe sport speciaal georganiseerd voor kinderen. Op een vrolijke manier worden kinderen getraind op […]
  • koppelwedstrijd5 juli 2013 Bornebroek pakt goud bij koppelwedstrijd Nikki Bornebroek heeft onlangs goud veroverd bij een koppelwedstrijd. De talentvolle turnster uit Goor van sportvereniging Raduga uit Enter werd gekoppeld aan een turnster van Omhoog uit […]
  • Triangel start sport-BSO bij Doesgoor24 oktober 2013 Triangel start sport-BSO bij Doesgoor Kindercentra Triangel heeft deze week haar deuren geopend op het sportpark ’t Doesgoor. Met het opstarten van een sport BSO wil Triangel het bewegen bij kinderen stimuleren. Elke maand […]
  • Ten Zende rapporteur bij eerste Goorse derby17 september 2015 Ten Zende rapporteur bij eerste Goorse derby René ten Zende is namens Goorsnieuws.nl de eerste die in dit nieuwe voetbalseizoen de cijfertjes gaat geven in het nieuwe 'Sport Inn Derbyplayer of the Year-klassement' na de eerste Goorse […]