Trimgroep Kariboes in het nieuw gestoken

Trimgroep Kariboes Goor heeft voor het eerst in haar 42-jarig bestaan clubkleding voor de leden geïntroduceerd. Nu het voorjaar in aantocht is kun je vrijwel elke avond in de Goorse dreven blauwe Kariboes zien lopen. Ook bij hardloopwedstrijden zullen de leden in de clubkleding aan de start verschijnen en als Kariboe goed herkenbaar zijn. In samenwerking met Manfred Hofstede van Sport Inn Goor is gekozen voor blauwe clubkleding met het clublogo. De Kariboes heeft ruim 300 leden, die hardlopen, wandelen, fietsen of grondgymnastiek beoefenen. Ook sporten bij de Goorse trimgroep? Kijk voor meer informatie op de website.

clubkledingkariboes

Gerelateerde berichten

  • Opnieuw goud voor Schreuder16 oktober 2010 Opnieuw goud voor Schreuder Zwemster Hinkelien Schreuder heeft zaterdag bij de wereldbekerwedstrijden kortebaan in Singapore opnieuw toegeslagen. De Goorse gouddelfster won de 50 meter vrije slag. Ze tikte aan na […]
  • Tafeltennissers Olympia 1 kampioen17 april 2015 Tafeltennissers Olympia 1 kampioen Het 1e team van de tafeltennisvereniging Olympia heeft overtuigend het kampioenschap in de 2e klasse G van de afdeling Oost van de Nederlandse tafeltennisbond, behaald. In Oldenzaal werd […]
  • Drukte op eerste dag wandelvierdaagse25 mei 2011 Drukte op eerste dag wandelvierdaagse Gisteravond zijn ongeveer 750 wandelaars gestart aan de Goorse wandelvierdaagse. Met mooi weer startten de fanatiekelingen vanaf de Albatros. De eerste dag is zonder problemen verlopen. De […]
  • Viering en herdenking met Stichting Stolpersteine4 maart 2020 Viering en herdenking met Stichting Stolpersteine Ook ’t Twentse Haagje staat dit jaar stil bij 75 jaar vrijheid. Zo wordt het bombardement van 24 maart 1945 herdacht, waarbij 80 mensen het leven moesten laten in Goor. Twee weken later […]
  • Gorenaar schrijft pocketboekje over verenigingen27 september 2016 Gorenaar schrijft pocketboekje over verenigingen Een boekje voor verenigingen en over verenigingen. Met een Goorse pen geschreven. Karel van Zanten, die al meer stukken publiceerde over stichtingen en verenigingen, heeft nu een handboek […]