Elf nieuwe jeugdtrainers bij vv Twenthe

Bij Twenthe Goor zitten ze voorlopig niet verlegen om jeugdtrainers. Maar liefst elf enthousiaste leden hebben deze week hun papiertje behaald onder leiding van Dennis Demmers, assistent-trainer van GA Eagles. De trainers hebben de afgelopen zes maanden hard gewerkt om de cursus in successie af te leggen. Aan de cursus deed ook een aantal liefhebbers van sv Enter mee.

 mg 1458

Gerelateerde berichten

  • Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros15 november 2015 Twenthe blijft koploper na zege op Barbaros vv Twenthe mag zich sowieso nog een week de koploper in de vierde klasse B noemen na een 2-3 zege bij het Hengelose Barbaros. Wouter Leusink opende de score voor de Tricolores, waarna Koen […]
  • Gorenaar mishandeld in Markelo8 januari 2012 Gorenaar mishandeld in Markelo Een twintigjarige jongen uit Goor is vannacht mishandeld in Markelo. De Gorenaar kreeg rond 04.00 uur ter hoogte van het Kaasplein klappen van twee jongens uit Zutphen. De mannen, 20 en 21 […]
  • Vincent ziet halve Abraham7 februari 2010 Vincent ziet halve Abraham Vincent Lichtenberg heeft zijn eerste feestje als 25-jarige inmiddels achter de kiezen. Afgelopen vrijdag werd zijn 5e lustrum ingeluid met een passend feest bij d'Olde Smidse en werd in […]
  • ‘Twee jongeren aangehouden voor zware mishandeling’13 februari 2017 ‘Twee jongeren aangehouden voor zware mishandeling’ Twee Goorse tieners zijn aangehouden naar aanleiding van de zeer ernstige mishandeling bij Dieka, afgelopen zaterdag. Buiten bij de uitgaansgelegenheid in Markelo werd een jongen uit […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]