Elf nieuwe jeugdtrainers bij vv Twenthe

Bij Twenthe Goor zitten ze voorlopig niet verlegen om jeugdtrainers. Maar liefst elf enthousiaste leden hebben deze week hun papiertje behaald onder leiding van Dennis Demmers, assistent-trainer van GA Eagles. De trainers hebben de afgelopen zes maanden hard gewerkt om de cursus in successie af te leggen. Aan de cursus deed ook een aantal liefhebbers van sv Enter mee.

 mg 1458

Gerelateerde berichten

  • Boake 1984…..29 maart 2010 Boake 1984….. Op dit moment zijn vrijwilligers drukdoende om het paasvuur optimaal te preparen voor de ontbranding, komende zondag. Er is inmiddels voldoende hout en ook de weersverwachting is gunstig. […]
  • Ruilbeurs, Winters Genieten en Ditis Goorus15 december 2017 Ruilbeurs, Winters Genieten en Ditis Goorus De kerstdagen zijn aanstaande en dan neemt ook het aantal activiteiten in en om het Goorse hand over hand toe. Ook voor het komende weekeinde levert dat een overvolle evenementenagenda op […]
  • Promotie ver weg voor Twenthe na bizar verlies5 april 2010 Promotie ver weg voor Twenthe na bizar verlies Twenthe heeft zich vanmiddag opnieuw verslikt in een laagvlieger. De ploeg van trainer Henk Veldhuis verloor in een spektakelstuk van ATC’65. In Hengelo werd het 5-4 voor de […]
  • Poll: VVD in Goor ook de grootste17 maart 2021 Poll: VVD in Goor ook de grootste Nu uit de landelijke exitpoll duidelijk is geworden dat de VVD de grootste partij van Nederland blijft en D66 de grote winnaar van deze verkiezingen is, kunnen we ook de uitslag van een […]
  • 101_201218 mei 2012 Zingende Koorrakkertjes gezocht De volgende oproep kregen we van de meiden op de foto. "Hallo, wij zijn de meiden van kinderkoor De Rakkertjes en misschien heb je ons wel zien optreden tijdens het Hofkorenfestival in de […]