Elf nieuwe jeugdtrainers bij vv Twenthe

Bij Twenthe Goor zitten ze voorlopig niet verlegen om jeugdtrainers. Maar liefst elf enthousiaste leden hebben deze week hun papiertje behaald onder leiding van Dennis Demmers, assistent-trainer van GA Eagles. De trainers hebben de afgelopen zes maanden hard gewerkt om de cursus in successie af te leggen. Aan de cursus deed ook een aantal liefhebbers van sv Enter mee.

 mg 1458

Gerelateerde berichten

  • De bal rolt weer…28 juli 2014 De bal rolt weer… De selectie van vv Twenthe is zondag als eerste Goorse club begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Michiel Mensink, die overkwam […]
  • AZ sterkste op velden van GFC18 oktober 2011 AZ sterkste op velden van GFC AZ is dinsdag winnaar geworden van het vijftiende internationale C-toernooi van GFC. De Alkmaarders versloegen in de finale de grote favoriet Borussia Dortmund. De Duitsers waren in de […]
  • GFC met afstand de beste rood-zwarten28 januari 2018 GFC met afstand de beste rood-zwarten GFC heeft vanmiddag in de derby met Rood Zwart gehakt gemaakt van de bezoekers uit Delden. Op Sportpark Heeckeren won de flitsende gastheer met 4-0. Halverwege was het 3-0 voor de ploeg […]
  • In de ban van de derby……17 september 2010 In de ban van de derby…… Grote wedstrijden werpen hun schaduw vooruit. Zo ook de clash tussen GFC en Hector. Beide ploegen kruisen komende zondag de degens op sportpark Doesgoor. Voor trainer Ate Relker is het een […]
  • Degradatie voor sv Hector6 mei 2012 Degradatie voor sv Hector Voor sv Hector is het doek gevallen. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor vanmiddag van Vogido. Op sportpark Doesgoor werd Hector met 0-1 verslagen. Hector verdiende meer tegen de […]