Dynamiek ontstelt over handbalplannen

De ballon die Stichting SteunJeClub heeft opgelaten, is niet goed gevallen bij het bestuur van handbalvereniging Dynamiek. De Goorse vereniging is niet op de hoogte gebracht van de plannen om in Goor een tophandbalteam op de been te brengen. “Dat is niet de ambitie van Dynamiek”, laat een verontwaardigde voorzitter Esther Franke weten. Topsport is niet logisch gezien het gegeven dat er in de omgeving (Bentelo) al op hoog niveau wordt gespeeld. In Goor is vooral plezier het devies.

 

Gerelateerde berichten

  • jb herenjas iependijk29 november 2013 Herenjas gevonden aan de Iependijk Ter hoogte van de kruising met de Rozenstraat is op de Iependijk een herenjas gevonden. De jas is van het merk Jack&Jones. Voor informatie kan contact worden opgenomen via telefoonnummer […]
  • johntwenthe16 augustus 2013 Twenthe tweede op Hoftoernooi Twenthe is vanavond in Delden tweede geworden tijdens het Hoftoernooi. De Goorse Tricolores hadden in de laatste wedstrijd genoeg aan een gelijkspel tegen organisator Rood Zwart, maar […]
  • Bewoners vrezen alsnog massale bomenkap Gondalaan13 september 2018 Bewoners vrezen alsnog massale bomenkap Gondalaan Bewoners van de Gondalaan en de Oude Haaksbergerweg zijn bang dat de lange rij monumentale eiken alsnog zal worden gekapt. Dit ondanks eerdere overeenstemming over het behoud van het […]
  • Brandweer blust brandje in voormalige pompinstallatie12 mei 2015 Brandweer blust brandje in voormalige pompinstallatie De brandweer heeft vanavond een brandje in een voormalig pompstation van de stoomblekerij  snel geblust. De brandweer kreeg een melding van een brand in een schuur aan de Gruttostraat en […]
  • De Goorse Avond in beeld…3 september 2017 De Goorse Avond in beeld… Het weer was goed en het bier koud. Prima omstandigheden dus voor de Goorse Avond gisteren na de Ronde van Goor. Het was gezellig druk op het horecaplein voor het politiebureau waar op het […]