Dynamiek ontstelt over handbalplannen

De ballon die Stichting SteunJeClub heeft opgelaten, is niet goed gevallen bij het bestuur van handbalvereniging Dynamiek. De Goorse vereniging is niet op de hoogte gebracht van de plannen om in Goor een tophandbalteam op de been te brengen. “Dat is niet de ambitie van Dynamiek”, laat een verontwaardigde voorzitter Esther Franke weten. Topsport is niet logisch gezien het gegeven dat er in de omgeving (Bentelo) al op hoog niveau wordt gespeeld. In Goor is vooral plezier het devies.

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse begint eigen uitvaartonderneming14 maart 2012 Goorse begint eigen uitvaartonderneming Het is niet de job die veel mensen begeren op jonge leeftijd. Toch is het ook een dankbaar beroep: uitvaartverzorger. Tonny Kranenberg heeft nu haar eigen onderneming. De Goorse was al […]
  • nsstation18 september 2013 Stationspand en Historisch Museum in de steigers Het zal de vele forenzen en studenten die dagelijks het Goorse station betreden niet ontgaan zijn: de perronzijde van het Goors Historisch Museum in het voormalige NS-gebouw wordt vanaf […]
  • 22 mei 2013 Goorse modellen gaan de strijd aan Zes Goorse modellen strijden komende zaterdag om de titel Hof van Twente model 2013. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Fashion Avond van¬†Maarten en Marsha Plevier (Shoeby), fotografe […]
  • Goorse groot in bijlage Telegraaf14 maart 2014 Goorse groot in bijlage Telegraaf Ingrid Keestra staat morgen met een groot verhaal in de bijlage 'Vrouw' van De Telegraaf. De 45-jarige Goorse vertelt in het grote verhaal over haar turbulente verleden op de arbeidsmarkt. […]
  • Winst in Oosterhout voor Marit Cent17 september 2017 Winst in Oosterhout voor Marit Cent Marit Cent heeft zondag de Ronde van Oosterhout gewonnen. De 18-jarige Goorse wielrensters was in de wedstrijd voor junior vrouwen in de sprint de snelste van een kopgroep van vijf […]