Bowls steeds populairder in Goor

Bowls is een sport die aan populariteit wint in Nederland. Ook in Goor. In sporthal De Mossendam wordt er al sinds enkele jaren gespeeld door enkele recreatieve liefhebbers. Om meer mensen te binden aan de Goorse club kunnen bowls-belangstellenden komende maand meedraaien in de sporthal. Bowls wordt elke woensdag gespeeld vanaf 14.15 uur.

bowls

Gerelateerde berichten

  • Sim Design maakt toch doorstart in Goor3 september 2014 Sim Design maakt toch doorstart in Goor Sieradenwinkel Sim Design gaat toch door met een winkel in Goor. Het bedrijf van Dinant en Desiree Klumpers huurt het pand waar eerder de dierenwinkel van van der Veen huisde. De […]
  • Jeugddienst in de Hofkerk7 februari 2013 Jeugddienst in de Hofkerk Komende zondag is er weer een jeugddienst in de Hofkerk aan de Diepenheimsweg. Ditmaal is Werk in Uitvoering het thema van de dienst, die om 10.00 uur begint. Wim de Jong uit Goor is de […]
  • Eric Nijenhuis ziet Abraham3 augustus 2017 Eric Nijenhuis ziet Abraham Eric Nijenhuis is al jaren woonachtig in Bornerbroek, maar zijn hart ligt nog steeds in Goor. Aldus zijn vroegere maten van Hector 6, die hem verrasten met een spandoek ter ere van zijn […]
  • Globe verder als D-Reizen9 oktober 2013 Globe verder als D-Reizen Het Globe Reisburo aan de Grotestraat blijft open en gaat verder onder de vlag van D-reizen. Na het faillissement van moederbedrijf OAD eind vorige maand, heerste er enige tijd onzekerheid […]
  • GZC wint toernooi SV Goor23 februari 2011 GZC wint toernooi SV Goor De Goorse Zaalvoetbal Combinatie heeft vanmiddag het zaalvoetbaltoernooi van Supportersverening FC Twente Goor in de MossendamĀ op haar naam geschreven. Het gemixte team, bestaande uit […]