Bowls steeds populairder in Goor

Bowls is een sport die aan populariteit wint in Nederland. Ook in Goor. In sporthal De Mossendam wordt er al sinds enkele jaren gespeeld door enkele recreatieve liefhebbers. Om meer mensen te binden aan de Goorse club kunnen bowls-belangstellenden komende maand meedraaien in de sporthal. Bowls wordt elke woensdag gespeeld vanaf 14.15 uur.

bowls

Gerelateerde berichten

  • 22 december 2011 Berthold en Belinda samen 90 Berthold en Belinda bereikten deze week een mooie mijlpaal. Berthold ziet vandaag Abraham en Belinda viert haar 40ste verjaardag, samen zijn ze dus 90 jaar! Gisteravond is de tuin versierd […]
  • Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn11 februari 2019 Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn Een bestelbus van koeriersbedrijf TG-koeriers (Tijhuis) is gestolen in Apeldoorn. De bus stond geparkeerd voor het huis van één van de chauffeurs van het Goorse bedrijf in Apeldoorn en is […]
  • Goorse Bo in finale Miss Beauty Overijssel-verkiezing27 februari 2018 Goorse Bo in finale Miss Beauty Overijssel-verkiezing Bo Grievink zit in de finale van de Miss Beauty Overijssel-verkiezing. De 22-jarige Goorse autoverkoopster en begenadigd wielrenster werd in de zomer gevraagd om zich in te schrijven en […]
  • Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool19 april 2021 Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De […]
  • Vredesdienst in Petrus en Pauluskerk17 september 2015 Vredesdienst in Petrus en Pauluskerk In de Petrus en Pauluskerk vindt zondag een oecumenische vredesdienst plaats. De dienst is het begin van de landelijke vredesweek 2015. Het thema is ‘Vrede Verbindt’. Het Goors mannenkoor […]