Bowls steeds populairder in Goor

Bowls is een sport die aan populariteit wint in Nederland. Ook in Goor. In sporthal De Mossendam wordt er al sinds enkele jaren gespeeld door enkele recreatieve liefhebbers. Om meer mensen te binden aan de Goorse club kunnen bowls-belangstellenden komende maand meedraaien in de sporthal. Bowls wordt elke woensdag gespeeld vanaf 14.15 uur.

bowls

Gerelateerde berichten

  • Triangel start sport-BSO bij Doesgoor24 oktober 2013 Triangel start sport-BSO bij Doesgoor Kindercentra Triangel heeft deze week haar deuren geopend op het sportpark ’t Doesgoor. Met het opstarten van een sport BSO wil Triangel het bewegen bij kinderen stimuleren. Elke maand […]
  • vansermond28 januari 2013 Van Sermond weer kampioen Olympia Joop van Sermond heeft zich wederom gekroond tot clubkampioen van Olympia. De Goorse tafeltenisser was in de eindstrijd te sterk voor Wim Veenendaal. Wilko Busschers greep het brons. Van […]
  • Koele verrassingen bij De Stoevelaar2 augustus 2013 Koele verrassingen bij De Stoevelaar In woonzorgcentrum De Stoevelaar in Goor zetten medewerkers extra verkoeling in de komende dagen. Bewoners krijgen natuurlijk extra drinken en een extra kopje bouillon. Koffiedrinken en […]
  • Trimgroep Kariboes in het nieuw gestoken20 maart 2013 Trimgroep Kariboes in het nieuw gestoken Trimgroep Kariboes Goor heeft voor het eerst in haar 42-jarig bestaan clubkleding voor de leden geïntroduceerd. Nu het voorjaar in aantocht is kun je vrijwel elke avond in de Goorse dreven […]
  • klootschieten18 januari 2013 GFC’ers strijden om klotenbokaal Bij GFC wordt er komende zondag traditioneel gestreden om de klotenbokaal van de supportersvereniging van GFC. Voor het jaarlijkse klootschieten worden de kloten weer opgepoetst om […]