Markelo versus Twenthe

Het mooiste affiche van deze speelronde is die tussen Markelo en Twenthe. Onze Noaber is morgen de gastheer voor het duel in de derde klasse A tussen twee ploegen die nog altijd niet zeker zijn van lijfsbehoud. Hector gaat morgen op bezoek bij Avanti Wilskracht. GFC, dat vorige week knap gelijkspeelde tegen FC Suryoye, ontvangt nu BWO. Alle verslagen zijn te volgen via deze site. Er staat voor Lieke Klaassen ook nog een belangrijk waterpoloduel op de rol. Zij speelt met Het Ravijn in Spanje tegen Sabadell voor de Europacup.

Update: Het Ravijn, met Lieke Klaassen in de basis, heeft verloren en is uitgeschakeld.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • tentoonstellinggoor16 juni 2013 Lof over tentoonstelling 750 jaar Goor De bezoekers die de tentoonstelling in het kader van 750 jaar Goor hebben gezien zijn vol lof. 'Veel diversiteit en prachtige kunstwerken' is veel gehoord. In het gemeentehuis zijn de […]
  • Bijleveld ook onder vuur in de Tweede Kamer17 augustus 2021 Bijleveld ook onder vuur in de Tweede Kamer Minister Ank Bijleveld krijgt behoorlijk het vuur aan de schenen gelegd in de Tweede Kamer. Het debat over de crisis in Afghanistan heeft geleerd dat de kritiek op de Goorse politica niet […]
  • Staatssecretaris Klijnsma naar Goor22 februari 2017 Staatssecretaris Klijnsma naar Goor Jette Klijnsma komt op vrijdag 3 maart naar Goor. De staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid, bezoekt eerst 'De Washand'. Daar worden, op bedrijventerrein Zenkeldamshoek, […]
  • Basisscholen wedijveren om mooiste Paasei24 maart 2019 Basisscholen wedijveren om mooiste Paasei Vier Goorse basisscholen en vier Markelose scholen gaan zich druk maken met het verfraaien van grote piepschuim-paaseieren. De eieren van 1 meter 30 hoog zijn bij de acht scholen gebracht […]
  • FC Twente Vrouwen traint Goorse voetbalmeiden21 maart 2019 FC Twente Vrouwen traint Goorse voetbalmeiden Om de onderlinge samenwerking te onderstrepen hebben de vrouwen van GFC en Twenthe nog meer de handen ineen geslagen. Vanaf 27 maart zal er acht weken lang een voetbaltraining worden […]