Markelo versus Twenthe

Het mooiste affiche van deze speelronde is die tussen Markelo en Twenthe. Onze Noaber is morgen de gastheer voor het duel in de derde klasse A tussen twee ploegen die nog altijd niet zeker zijn van lijfsbehoud. Hector gaat morgen op bezoek bij Avanti Wilskracht. GFC, dat vorige week knap gelijkspeelde tegen FC Suryoye, ontvangt nu BWO. Alle verslagen zijn te volgen via deze site. Er staat voor Lieke Klaassen ook nog een belangrijk waterpoloduel op de rol. Zij speelt met Het Ravijn in Spanje tegen Sabadell voor de Europacup.

Update: Het Ravijn, met Lieke Klaassen in de basis, heeft verloren en is uitgeschakeld.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Voetbalclubs tegen opponent 1e speeldag1 december 2012 Voetbalclubs tegen opponent 1e speeldag Voor de Goorse clubs staan de clubs van de eerste speeldag voor de deur. Dat betekent dat in de derde klasse A Twenthe bezoek krijgt van Borne. De promovendus doet het met een vierde […]
  • Geplaagde GFC ontvangt flitsende koploper29 oktober 2011 Geplaagde GFC ontvangt flitsende koploper Waar vv Twenthe en sv Hector dit weekend een gemakkelijke opponent treffen, wacht voor GFC een zware beproeving. De Goorse laagvlieger in de vierde klasse neemt het thuis op tegen koploper […]
  • Zware beproeving voor koploper Twenthe14 november 2015 Zware beproeving voor koploper Twenthe Wat is de mooie overwinning op Markelo en het grijpen van de koppositie, vorige week, waard geweest ? Dat is morgen de grote vraag in Hengelo. Daar speelt vv Twenthe de lastige […]
  • Cruciaal duel voor GFC5 maart 2016 Cruciaal duel voor GFC Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven […]