Markelo versus Twenthe

Het mooiste affiche van deze speelronde is die tussen Markelo en Twenthe. Onze Noaber is morgen de gastheer voor het duel in de derde klasse A tussen twee ploegen die nog altijd niet zeker zijn van lijfsbehoud. Hector gaat morgen op bezoek bij Avanti Wilskracht. GFC, dat vorige week knap gelijkspeelde tegen FC Suryoye, ontvangt nu BWO. Alle verslagen zijn te volgen via deze site. Er staat voor Lieke Klaassen ook nog een belangrijk waterpoloduel op de rol. Zij speelt met Het Ravijn in Spanje tegen Sabadell voor de Europacup.

Update: Het Ravijn, met Lieke Klaassen in de basis, heeft verloren en is uitgeschakeld.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut1 juli 2020 Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut De Wiekslagschool gaat vanaf volgend schooljaar verder onder de naam OBS De Boomhut. De school op het terrein tussen de Kievitstraat en Scherpenzeelseweg wordt op dit moment verbouwd en […]
  • Goor de hele dag op RTV Oost29 augustus 2011 Goor de hele dag op RTV Oost Voor het feest der herkenning kan de Gorenaar vandaag terecht bij RTV Oost. De regionale omroep heeft in het kader van de 'Zet 'm op 11-Tour' de tenten opgeslagen in de Wheeme naast Grand […]
  • 20 december 2012 Kerstborrel met Normaal-muzikanten Fokke de Jong (foto) is morgen een van de smaakmakers tijdens de door café De Ster georganiseerde kerstborrel in de horecagelegenheid in hartje Goor. De drummer van Normaal komt samen met […]
  • Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics27 augustus 2016 Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics Maatschappelijke betrokkenheid op een steenworp afstand van elkaar. De Goorse bedrijven Aqua Plus en Yalp toonden vandaag hun menselijke gezicht met de organisatie van twee evenementen […]
  • Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s5 januari 2015 Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s Dennis Morsink heeft zich afgelopen weekend tot winnaar van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy's gekroond. Morsink greep op overtuigende wijze de zege. In zijn laatste beurt […]