Buddy’s 6 en Ster 4 biljartkampioen

In Goor zijn er weer twee biljartteams die op de platte wagen kunnen. Bij Buddy’s 6 (foto) kon de champagne woensdag al ontkurkt worden door Hugo Rikkerink, Peter de Ruig, Roy van den Hoff en Ron Rosink. Zij behaalden de titel in de klasse Libre 11. Bij De Ster was het gisteravond ook feest. Het vierde team, bestaande uit Vincent Wiggers, Dick Peters, AJ Venema, Wim Meerman en Martin Naafs, behaalde de titel.

2e8a82eaf5f5f37a39e292909f365ff8

Gerelateerde berichten

  • Ook Buddy`s 5 biljartkampioen27 maart 2015 Ook Buddy`s 5 biljartkampioen Een goede week voor de biljarters van café Buddy`s. Nadat eerder deze week Buddy`s 3 kampioen werd was het gisteravond de beurt aan het 5e om de titel binnen te halen.  Met succes, slechts […]
  • gfca128 april 2013 GFC A1 kampioen van tweede klasse GFC A1 heeft zich zaterdag tot kampioen van de tweede klasse gekroond. De oudste talenten van d'Olde Goorsche wonnen zelf de Goorse derby tegen vv Twenthe A1 overtuigend. Op sportpark […]
  • Dames GMHC zoeken nieuwe coach online20 augustus 2017 Dames GMHC zoeken nieuwe coach online Het eerste damesteam van de Goorse Hockeyclub GMHC is met spoed op zoek naar een nieuwe coach. Via Facebook doen de dames een oproep met een tekst waarui ook de nodige ambitie spreekt. […]
  • d155ed5307127c40d110a9db2484afab29 september 2013 Twenthe koploper na hattrick Roy Vrielink Twenthe gaat na vier speelronden alleen aan kop in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won vanmiddag na een bizar duel met 5-3 bij Enter. Twenthe kwam vroeg op […]
  • Zaalvoetballers boeken knappe en eminente zege22 november 2012 Zaalvoetballers boeken knappe en eminente zege Het zaalvoetbalteam van Twenthe Goor heeft woensdagavond een zeer belangrijke stap gezet richting de eerste titel. De debutant in de derde klasse won de topper van concurrent La Premiere. […]