Twenthe en Markelo delen de punten

De derby tussen SC Markelo en vv Twenthe heeft vanmiddag geen winnaar opgeleverd. Aan de Endemansdijk bij onze Noaber werd het 2-2. Vlak voor rust kwam de thuisclub op voorsprong door een treffer van Bas Schreurs. Na truttig optreden in de defensie van Markelo bracht Koen Morsink de Goorse tricolores weer op gelijke hoogte. Stef Huiskamp leek een kwartier voor tijd de wedstrijd toch in het voordeel van de ploeg van trainer Hans Voskamp te beslissen. Alleen voor de Twenthe-doelman hield de aanvaller het hoofd koel en schoof de bal beheerst in de hoek, 2-1. Maar lang kon Markelo niet genieten van de voorsprong. Het was Guus Lummen die de ver uit zijn doel gekomen keeper Martijn van der Sluijs wist te passeren, waardoor de wedstrijd in de onderste regionen eindigde in een gelijkspel, 2-2. Twenthe staat nu zevende.

Gerelateerde berichten

  • Rad van Avontuur zaterdag bij GFC21 november 2013 Rad van Avontuur zaterdag bij GFC Voetbalclub GFC organiseert zaterdag weer het jaarlijkse Rad van Avontuur. In de kantine op Sportpark Heeckeren zal er vanaf 15.00 uur aan het rad worden gedraaid, waarbij tegen betaling […]
  • johan alink7 mei 2013 Zeven bedrijven vormen nieuwe hoofdsponsor GFC GFC heeft een nieuwe hoofdsponsor. Eigenlijk meerdere, want volgend jaar schittert GFC Support op de shirts van het vlaggenschip. Een groep van zeven bedrijven (De Tapperij, De Ster, Hoek […]
  • Mart Hakkert op Schoolfeestbühne27 maart 2012 Mart Hakkert op Schoolfeestbühne Het Goorse Hoftalent van 2011, Mart Hakkert, zal ook een optreden verzorgen tijdens het Goorse School- en Volksfeest. In een terugblik op het succesvolle familiefestijn van het afgelopen […]
  • Apollo in race voor energieprijs4 november 2010 Apollo in race voor energieprijs Een filmje van de Goorse muziekvereniging Apollo is in de race voor een geldprijs van 1000 euro van energieleverancier Electrabel. Het gaat om beelden die zijn gemaakt tijdens het verblijf […]
  • Doesgooractiviteiten voor jong en oud8 september 2015 Doesgooractiviteiten voor jong en oud Op 't Doesgoor staan deze maand weer tal van activiteiten op de rol. Vanaf morgen kunnen de Goorse telgen zich weer melden voor de wekelijkse sportactiviteiten. Zo wordt er gevoetbald, […]