Twenthe en Markelo delen de punten

De derby tussen SC Markelo en vv Twenthe heeft vanmiddag geen winnaar opgeleverd. Aan de Endemansdijk bij onze Noaber werd het 2-2. Vlak voor rust kwam de thuisclub op voorsprong door een treffer van Bas Schreurs. Na truttig optreden in de defensie van Markelo bracht Koen Morsink de Goorse tricolores weer op gelijke hoogte. Stef Huiskamp leek een kwartier voor tijd de wedstrijd toch in het voordeel van de ploeg van trainer Hans Voskamp te beslissen. Alleen voor de Twenthe-doelman hield de aanvaller het hoofd koel en schoof de bal beheerst in de hoek, 2-1. Maar lang kon Markelo niet genieten van de voorsprong. Het was Guus Lummen die de ver uit zijn doel gekomen keeper Martijn van der Sluijs wist te passeren, waardoor de wedstrijd in de onderste regionen eindigde in een gelijkspel, 2-2. Twenthe staat nu zevende.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestfoto uit Engeland13 mei 2009 Schoolfeestfoto uit Engeland Deze foto van het Schoolfeest in de jaren '50 kregen we opgestuurd vanuit Engeland. Daar woont de Goorse Marietje Braune al bijna 43 jaar. Ze heet nu Marietje Mizen en volgt Goor via deze […]
  • Twenthe klopt Victoria en treft NEO in halve finale3 juni 2018 Twenthe klopt Victoria en treft NEO in halve finale Twenthe heeft zich vanmiddag geplaatst voor de halve finale van de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Victoria'28 werd in Enschede met 2-3 verslagen en daardoor speelt de […]
  • Apollo-project moet Goorse muzikantjes ‘wakker’ maken14 april 2015 Apollo-project moet Goorse muzikantjes ‘wakker’ maken Een goed gevulde Reggehof met 75 kinderen uit groep 5 van vier Goorse basisscholen én hun ouders en leerkrachten. Het orkest van Apollo bracht daar met de kinderen de voorstelling 'Wieger […]
  • Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente6 januari 2015 Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente “De Hof is meer dan zes kernen en dertien buurtschappen.” Met deze knipoog naar de kersttoespraak van koning Willem-Alexander gaf burgemeester Ellen Nauta haar vooruitzichten voor 2015 […]
  • Charity-avond Elastiekenkoers20 april 2015 Charity-avond Elastiekenkoers De organisatie van de Elastiekenkoers organiseert eind met een Charity Feest- en Veiling Avond. Daar komen diverse artikelen en producten onder de hamer met als doel zoveel mogelijk geld […]