Hector en Avanti Wilskracht in evenwicht

Hector heeft zondag een punt behaald in Glanerbrug. Op bezoek bij Avanti Wilskracht werd het 1-1. De Goorse ploeg onder leiding van Marcel Wansink nam de leiding in het duel. Thijmen Damveld was het eindstation, 0-1. De gastheer stelde echter orde op zaken via Roolvink, die de eindstand bepaalde op 1-1. Bij Hector kreeg Joost Minkjan nog de rode kaart. Door het punt heeft Hector het gat naar Rood Zwart verkleind tot één punt. Hector staat nu nog voorlaatste in de vierde klasse A.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Lummen kopt Twenthe naar lijfsbehoud29 april 2012 Lummen kopt Twenthe naar lijfsbehoud Twenthe heeft een punt overgehouden aan het duel met de Tubanters. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis hield de titelkandidaat op 1-1 in eigen huis. Guus Lummen nam de Goorse treffer […]
  • Twenthe als enige thuis bij eerste duel 201225 februari 2012 Twenthe als enige thuis bij eerste duel 2012 Na een periode van bijna drie maanden moeten de Goorse clubs dus weer aan de bak. Twenthe Goor heeft op papier de gemakkelijkste opdracht. Zij hervatten de competitie met een duel tegen […]
  • Geplaagde GFC ontvangt flitsende koploper29 oktober 2011 Geplaagde GFC ontvangt flitsende koploper Waar vv Twenthe en sv Hector dit weekend een gemakkelijke opponent treffen, wacht voor GFC een zware beproeving. De Goorse laagvlieger in de vierde klasse neemt het thuis op tegen koploper […]
  • Cruciaal duel voor GFC5 maart 2016 Cruciaal duel voor GFC Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven […]