Hector en Avanti Wilskracht in evenwicht

Hector heeft zondag een punt behaald in Glanerbrug. Op bezoek bij Avanti Wilskracht werd het 1-1. De Goorse ploeg onder leiding van Marcel Wansink nam de leiding in het duel. Thijmen Damveld was het eindstation, 0-1. De gastheer stelde echter orde op zaken via Roolvink, die de eindstand bepaalde op 1-1. Bij Hector kreeg Joost Minkjan nog de rode kaart. Door het punt heeft Hector het gat naar Rood Zwart verkleind tot één punt. Hector staat nu nog voorlaatste in de vierde klasse A.

Gerelateerde berichten

  • Ook passen na droge januari-maand ?19 februari 2020 Ook passen na droge januari-maand ? Na de anti-alcohol-campagne 'dry januari' steunt de gemeente Hof van Twente ook de opvolger die de naam 'Ik pas' heeft mee gekregen. Deze actie begint aan het begin van de vastenperiode, […]
  • Waanders ook districtskampioen libre2 februari 2015 Waanders ook districtskampioen libre Gerard Waanders blijkt op het groene laken van alle markten thuis. Nadat hij twee weken geleden persoonlijk kampioen driebanden werd van de biljartbond LoGo, sloeg hij dit weekeinde toe in […]
  • Jeroen van Vliet wint fotowedstrijd21 januari 2011 Jeroen van Vliet wint fotowedstrijd Jeroen van Vliet heeft de fotowedstrijd van Goorsnieuws.nl op zijn naam geschreven. De foto van de Gorenaar werd als mooiste prent verkozen uit 169 foto's die allemaal werden beoordeeld […]
  • Olympia vergooit promotie23 november 2009 Olympia vergooit promotie De tafeltennissers van Olympia zijn zo goed als zeker kansloos voor promotie uit de 1e klasse D van de N.T.T.B. afd Oost. Het duel om de 2e plaats tegen de Toekomst 3 uit Lochem werd […]
  • Goor Collectief wil nieuwe kans bungalowpark4 december 2013 Goor Collectief wil nieuwe kans bungalowpark Goor Collectief pleit ervoor om alsnog de mogelijkheden van een bungalowpark in de Herikervlier (foto) te onderzoeken. Dit naar aanelding van de gerechtelijke  uitspraak waarin onlangs […]