GFC simpel langs Enschedese Boys

GFC heeft zondag een gemakkelijke overwinning geboekt op het klinisch dode Enschedese Boys. De hekkensluiter uit de vierde klasse A werd met 4-0 overtuigend aan de kant gezet. De gasten hadden niets in te brengen op Sportpark Heeckeren. GFC domineerde en won via doelpunten van Tim Middelesch en Olaf Siegers. Beiden scoorden tweemaal. Door de zege klimt GFC staat door de overwinning zevende met 24 punten uit vijftien wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • Misstap Hector zonder gevolgen17 april 2011 Misstap Hector zonder gevolgen Hector heeft zondag een op het oog kostbare nederlaag geleden tegen Vosta. De groen-witten gingen in eigen huis met 0-1 onderuit tegen de Enschedeërs. Tim Schepers maakte in de tweede […]
  • Winnend GFC pakt periodetitel tegen TVO10 mei 2015 Winnend GFC pakt periodetitel tegen TVO GFC heeft het seizoen in de vierde klasse B afgesloten met een tweede plek én het veroveren van de titel in de derde periode. De equipe van trainer Romano Lammertink won op eigen veld met […]
  • Twenthe en GFC door in Tukker Cup19 december 2017 Twenthe en GFC door in Tukker Cup Twenthe en GFC zijn allebei door naar de volgende ronde van de Tukker Cup. De Tricolores wonnen met 2-4 van Hector. De groen-witten begonnen goed aan de wedstrijd, door een doelpunt van […]
  • GFC op weg naar nacompetitievoetbal12 april 2015 GFC op weg naar nacompetitievoetbal GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de jacht op een plek in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg klopte in Enschede TVV met 1-2 en boekte daarmee de […]
  • hectorf312 mei 2014 Weer vier Goorse voetbalkampioenen Het afgelopen weekeinde heeft weer een aantal Goorse voetbalkampioenen opgeleverd. Het was, zeker zaterdag, een komen en gaan van de traditionele platte wagens door het Goorse stadshart. […]