Nachtoptocht met andere deelname

De nachtoptocht die op 22 juni door de Goorse straten trekt zal voor een groot gedeelte ook andere deelname kennen dan de traditionele Allegorische optocht die een week later van start zal gaan. Er kan nog volop worden aangemeld maar nu al is duidelijk dat diverse groepen in de Goorse samenleving, die niet of niet meer actief zijn als optochtdeelnemers, nu eenmalig mee willen doen. Voorbeelden zijn de oudste leerlingen van de Albatros en de Partygangsters. De route is bekend en is een korter dan de ‘normale’ optocht. De aanvoerroute is vanuit de Molenstraat de Grotestraat in om zo via het centrum en de Laarstraat weer richting de Schoolfeestloods te kunnen. Deze is overigens zaterdag weer geopend voor de bouwers en dat is een week eerder dan normaal.

130323 Schoolfeestloods5