Armband verloren in buurt Action (Update)

In de buurt van de Action is afgelopen zondag is een armband verloren. Het is een armband met fijne schakels van wit en geel goud. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via telefoon.

Update: de armband is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • MSRA bij twee wijkverplegers Carint2 december 2016 MSRA bij twee wijkverplegers Carint Carint Reggeland heeft maatregelen genomen nu bij twee wijkverplegers in Markelo MSRA (Meticilline Resistente Staphylococcus Aureus) is vastgesteld. De medewerkers worden voorlopig […]
  • Goorse gouddelfster excelleert opnieuw13 december 2009 Goorse gouddelfster excelleert opnieuw En dat is vijf! Opnieuw goud voor onze lokale zwemtrots Hinkelien Schreuder. De 25-jarige Goorse won zojuist zeer verrassend de 50 meter vrije slag op de EK kortebaan in Turkije. Een […]
  • Boek over Haanstra’s film Fanfare15 oktober 2018 Boek over Haanstra’s film Fanfare Er wordt volgende week dinsdag, 23 oktober, een boek gepresenteerd over de film Fanfare van de Goorse filmmaker Bert Haanstra. Het is dan precies 60 jaar geleden dat de filmklassieker van […]
  • Spullen in Oekraïne met glimlach ontvangen2 augustus 2022 Spullen in Oekraïne met glimlach ontvangen Blije gezichten in Oekraïne na de ontvangst van producten uit Goor. Instelling Caritas heeft in de afgelopen periode veel eten en andere huishoudelijke producten ingezameld en deze zijn […]
  • SP: ‘College negeert zorgen over verkeersveiligheid’3 maart 2016 SP: ‘College negeert zorgen over verkeersveiligheid’ De lokale SP-fractie heeft de indruk dat het collge van B&W de bezorgdheid en onbegrip onder de Goorse bevolking over het het eenrichtingsverkeer in de Molenstraat en de beruchte […]