Schwirtz en Waszink in de prijzen

De Goorse judoka’s Twan Schwirtz en Carmo Waszink hebben afgelopen zaterdag een gouden medaille behaald bij het tweede internationale judotoernooi in Almelo. Schwirtz zegevierde in de poule D1 in de IISPA-hal in Almelo. Waszink was de sterkste in de poule D3. Schwirtz pakte een dag later ook eremetaal bij het 5e Judotoernooi Geldrop. In Noord-Brabant eindigde het Goorse talent op een knappe derde plaats in het toernooi voor gevorderde judoka’s.

twanjudo1

Gerelateerde berichten

  • Alle buurten in de ban van…24 mei 2020 Alle buurten in de ban van… Het is eens in de zoveel tijd heerlijk om af te dalen in de kelder met oude prenten. Zeker in deze crisistijd stemt men melancholisch. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de […]
  • 29 november 2013 Gorenaren fietsen voor ALS Hans Exterkate en Marco van der Velden hopen op 30 mei 2014 zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen de spierziekte ALS. De twee Gorenaren beklimmen op die dag twee keer de […]
  • Speciaal muziekstuk voor Bigbandfestival Goor18 februari 2022 Speciaal muziekstuk voor Bigbandfestival Goor Nu de coronamaatregelen grotendeels worden afgeschaft, is ook de organisatie geeft ook het Goorse Bigbandfestival vol gas voor de organisatie van het evenement op maandag 18 april, Tweede […]
  • Ode aan Cees van Zutphen6 november 2015 Ode aan Cees van Zutphen De meeste Gorenaren die in de jaren '70 en '80 op de middelbare school zaten, kennen hem als leraar van de voormalige gemeentelijke MAVO. Daar gaf hij onder meer geschiedenislessen. Van […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Ster10 februari 2017 Kleintje Schoolfeest bij De Ster Het is nog vroeg in het jaar maar toch wordt er morgenavond bij cafĂ© De Ster al een voorschot genomen op het komende School- en Volksfeest. De gelegenheidsformatie 'Fat Skool and the Wild […]