Schwirtz en Waszink in de prijzen

De Goorse judoka’s Twan Schwirtz en Carmo Waszink hebben afgelopen zaterdag een gouden medaille behaald bij het tweede internationale judotoernooi in Almelo. Schwirtz zegevierde in de poule D1 in de IISPA-hal in Almelo. Waszink was de sterkste in de poule D3. Schwirtz pakte een dag later ook eremetaal bij het 5e Judotoernooi Geldrop. In Noord-Brabant eindigde het Goorse talent op een knappe derde plaats in het toernooi voor gevorderde judoka’s.

twanjudo1

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Olympia blijft zegevieren in 1e klasse24 maart 2014 Olympia blijft zegevieren in 1e klasse De tafeltennisheren van Olympia blijven verrassend goed presteren in de eerste klasse. Lijfsbehoud is het doel voor de Goorse equipe, maar inmiddels staat Olympia op een knappe tweede […]
  • Twenthe II blijft op koers voor de dubbel25 mei 2014 Twenthe II blijft op koers voor de dubbel Twenthe II heeft vandaag op knappe wijze beslag gelegd op de districtsbeker. De formatie van Henk Ringersma zegevierde over Enter. Op het complex van Tubantia in Hengelo werd het 3-1 voor […]
  • Goorse MHC op zoek naar versterking7 juli 2013 Goorse MHC op zoek naar versterking De Goorse Mixed Hockey Club zoekt voor komend seizoen versterking voor de eerste elftallen. Zowel het eerste herenteam als het eerste damesteam had afgelopen seizoen te kampen met een […]
  • Opnieuw rood Middelesch bij remiserend GFC15 september 2013 Opnieuw rood Middelesch bij remiserend GFC GFC heeft opnieuw de punten moet delen in de vierde klasse B. En wederom moest Tim Middelesch vroegtijdig het strijdtoneel verlaten. Waar de ploeg vorige week met Wilhelminaschool de […]