Schwirtz en Waszink in de prijzen

De Goorse judoka’s Twan Schwirtz en Carmo Waszink hebben afgelopen zaterdag een gouden medaille behaald bij het tweede internationale judotoernooi in Almelo. Schwirtz zegevierde in de poule D1 in de IISPA-hal in Almelo. Waszink was de sterkste in de poule D3. Schwirtz pakte een dag later ook eremetaal bij het 5e Judotoernooi Geldrop. In Noord-Brabant eindigde het Goorse talent op een knappe derde plaats in het toernooi voor gevorderde judoka’s.

twanjudo1

Gerelateerde berichten

  • GFC maakt gehakt van MEC13 mei 2010 GFC maakt gehakt van MEC GFC is uitstekend begonnen in de strijd om handhaving in de vierde klasse. De ploeg van trainer Benno van Weersel won in eigen huis ruim van MEC. De bezoekers uit Winterswijk werden met […]
  • Goorse dievegge in woning aangehouden14 januari 2015 Goorse dievegge in woning aangehouden Een 41-jarige vrouw uit Goor is dinsdagmorgen in haar woning in Goor aangehouden. Ze wordt verdacht van een winkeldiefstal, die ze een maand geleden in Rijssen pleegde. Op 15 december 2014 […]
  • 25 mei 2015 Nijman wint voor volle tribunes in Hengelo De jonge Goorse atleet Niek Nijman (foto) heeft bij de jeugd de 1000 meter gewonnen tijdens de FBK-games in Hengelo. In een mooie en goed opgebouwde race hield hij zijn hoofd koel ondanks […]
  • Open dag Goorse basisscholen14 februari 2018 Open dag Goorse basisscholen Alle basisscholen en kinderopvangorganisaties in Goor houden op woensdag 14 maart de jaarlijkse open dag. ´s Morgens tussen 8.30 uur en 12.00 uur is er de mogelijkheid om een kijkje te […]
  • Kinderkamp klaar voor kleurrijke jubileumuitgave22 augustus 2016 Kinderkamp klaar voor kleurrijke jubileumuitgave Nog één nachtje slapen en dan kinnen de kinderen zich weer opmaken voor het sluitstuk van de zomervakantie: het Kinderkamp. De vrijwilligers zijn al twee dagen in volle gang om het terrein […]