Olympia verliest van koploper Entac

Olympia heeft afgelopen weekend een 7-3 nederlaag geleden bij koploper Entac. Het gehavende Goorse tafeltennisteam moest in Enschede met twee invallers van het derde team aantreden. Johan Truschel, die als enige vaste speler van het team aantrad, wist twee partijen te winnen. Van de invallers won Tom Broek een van de partijen. Marcel Kappert kwam niet aan een zege. Ook verloor Olympia het dubbelspel. Door de nederlaag blijft de Goorse ploeg op een degradatieplaats staan in de 1e klasse D van het district Oost.

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • Oympia blijft in eerste klasse12 december 2011 Oympia blijft in eerste klasse De tafeltennissers van Olympia hebben zich definitief verzekerd van lijfsbehoud. In de laatste competitiewedstrijd had de Goorse formatie genoeg aan een punt. Thuis tegen het Almelose […]
  • Olympia fors onderuit12 oktober 2015 Olympia fors onderuit De tafeltennissers van Olympia hebben een fikswe competitienederlaag geleden in de 1e klasse C van het district Oost. Koploper Smash 2000 2 uit Losser was met 9-1 veel te sterk voor de […]
  • Tafeltennissers Olympia blijven winnen14 oktober 2013 Tafeltennissers Olympia blijven winnen Het eerste elftal van Olympia heeft ook de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft winnend afgesloten. De Goorse tafeltennisvereniging zegevierde met 3-7 bij D.T.S. 5. Olympia trad […]
  • Olympia lijdt teleurstellende nederlaag1 april 2014 Olympia lijdt teleurstellende nederlaag De tafeltennissers van Olympia hebben afgelopen weekend een teleurstellende nederlaag geleden. Na de eclatante 9-1 overwinning op Rijssen 1, ging de Goorse ploeg in Losser hard onderuit […]
  • Olympia kansloos tegen Effect17 oktober 2011 Olympia kansloos tegen Effect De tafeltennissers van Olympia zijn fors onderuit gegaan in het thuisduel tegen koploper Effect uit Mariënheem. Raymond Spenkelink en Johan Truschel (foto) wisten beiden nog wel van Gert […]