Paul Hoek viert 25ste verjaardag

Paul Hoek behoort ook tot de club van 25. De Gorenaar vierde deze mijlpaal dit weekend met zijn vrienden. De voetballer van vv Twenthe en werknemer van Hoek Tankstation en de wasstraat werd ook getrakteerd op een halve Abraham en een spanddoek.  

d3520d48fb14967df3e53971132ad96a

Gerelateerde berichten

  • 26 april 2013 Ruud van Wanrooy ziet Halve Abraham Ruud van Wanrooy viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Zijn vrienden hebben daarom de tuin aan de Lindelaan versierd met twee spandoeken en een Halve Abraham. De fanatieke wagenbouwer wordt […]
  • ronald-morsink0230 maart 2013 Ronald Morsink viert 25e verjaardag Ronald Morsink viert vandaag zijn 25e verjaardag. De Gorenaar viert deze mijlpaal dit weekend met zijn vrienden. De voetballer van vv Twenthe en werknemer van Morsink Tweewielers werd ook […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • jb joopvdeinde 5022 april 2013 Abraham voor Joop van den Einde Vandaag treedt Joop ook toe tot de club van vijftigers. De rasechte Gorenaar is een Duitsland-fan pur sang, daarom hebben zijn collega`s, vrienden en bekenden de volgende gelukwensen voor […]
  • Andre Driezes nieuw lid club van 501 september 2013 Andre Driezes nieuw lid club van 50 Andrie Driezes hoort sinds vandaag ook tot de club van 50. Zijn vrienden hebben hem officieel opgenomen in de Ouwe-lullen-club. Hij vierde zijn verjaardag dit weekend bij Café De Whee. […]