Lawrence Beijer nieuwe trainer GTC

De Goorse Tennis Club heeft in de persoon van Lawrence Beijer een nieuwe tennisleraar aan zich verbonden. De 25-jarige Beijer is een jonge en sportieve leraar met heel veel enthousiasme. De afgelopen weken heeft hij de Goorse basisscholen bezocht om de kinderen kennis te laten maken met tennis. Komende woensdag wordt er van 13.00 tot 15.00 uur op het sporpark aan de Diepenheimseweg een gratis tennisles gegeven voor iedereen die geïnteresseerd is. Beijer behoorde vorig jaar nog tot de beste 250 tennissers van Nederland.

beijer

Gerelateerde berichten

  • tenniskampioenen22 maart 2013 Maak kennis met tennis bij De TVM Tennisvereniging De Mossendam organiseert woensdag haar jaarlijkse kennismakingsmiddag. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om een keer gratis te komen tennissen. De […]
  • Maak kennis met tennis16 maart 2011 Maak kennis met tennis Onder het motto, maak kennis met tennis, organiseert Tennisvereniging De Mossendam woensdagmiddag 23 maart een tennisinstuif, waarbij alle basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 […]
  • Maak kennis met tennis bij Mossendam25 maart 2014 Maak kennis met tennis bij Mossendam De buitenbanen zijn geprepareerd en de nieuwe trainer Pim Heinhuis is zich aan het installeren op zijn nieuwe werkterrein. Kortom, TV De Mossendam is klaar voor een nieuwe seizoen. Bij de […]
  • Jonge tennissers op Lentetoernooi29 maart 2009 Jonge tennissers op Lentetoernooi Hoewel we voor het echte lenteweer nog een paar dagen moeten wachten, werd vandaag onder gunstige weersomstandigheden op het complex van Goorse Tennisclub het jaarlijke Rabobank […]
  • Maak kennis met tennis16 maart 2012 Maak kennis met tennis Tennisvereniging De Mossendam organiseert volgende week een kennismakingsdag. De club wil potentiële leden uitnodigen om een tennisracket ter hand te nemen. Kinderen uit  de groepen 3 tot […]