Lawrence Beijer nieuwe trainer GTC

De Goorse Tennis Club heeft in de persoon van Lawrence Beijer een nieuwe tennisleraar aan zich verbonden. De 25-jarige Beijer is een jonge en sportieve leraar met heel veel enthousiasme. De afgelopen weken heeft hij de Goorse basisscholen bezocht om de kinderen kennis te laten maken met tennis. Komende woensdag wordt er van 13.00 tot 15.00 uur op het sporpark aan de Diepenheimseweg een gratis tennisles gegeven voor iedereen die geïnteresseerd is. Beijer behoorde vorig jaar nog tot de beste 250 tennissers van Nederland.

beijer

Gerelateerde berichten

  • Paspoortblunder Linthout net niet fataal24 november 2010 Paspoortblunder Linthout net niet fataal Hij kan er op de prent schalks om lachen maar de schrik zat er gisteravond goed in bij FC Twente-fan Tom Linthout. De Gorenaar sliep met een aantal vrienden bij het vliegveld van Brussel […]
  • We gaan ze dimmen als de nacht…2 april 2011 We gaan ze dimmen als de nacht… In de regio wordt al weken uitgekeken naar de kraker in de eredivisie. Landskampioen FC Twente neemt het vanavond in De Grolsch Veste op tegen koploper PSV. Diverse Gorenaren zullen weer […]
  • Cruciale fase voor geplaagd GFC11 november 2011 Cruciale fase voor geplaagd GFC Voor het lelijke eendje GFC breken belangrijke weken aan. De Goorse hekkensluiter speelt komende maand tegen concurrenten in de onderste regionen in de vierde klasse A. En nieuwbakken […]
  • Een bezoekje van Wout Brama…22 mei 2021 Een bezoekje van Wout Brama… En dan staat ineens Wout Brama voor de deur... Veel Goorse supporters van FC Twente werden vandaag blij verrast door een bezoekje van de aanvoerder van de Twentse voetbaltrots die niet […]
  • Schaatsclinics Goorse IJsclub8 oktober 2014 Schaatsclinics Goorse IJsclub Het schaatsseizoen is weer begonnen. Ook de Goorse liefhebbers hebben de ijzers weer uit het vet gehaald. De Goorse IJsclub organiseert volgende week zaterdag een aantal clinics op de […]