GFC in rouw in actie

GFC speelt vanmiddag na een minuut stilte en met rouwbanden tegen BWO. Dit naar aanleiding van het overlijden van oud-voorzitter Gerrit Bolink. Hij was eind jaren negentig voorzitter van de rood-zwarten en overleed vanochtend na een langdurig ziekbed. Komende maandag, op tweede paasdag, gaat GFC op bezoek bij het Enschedese TVV. Ook sv Hector komt dan in actie. De groen-witten zijn gastheer voor de nummer drie, Eilermark. In de derde klasse A gaat Twenthe maandag op bezoek bij het hooggeklasseerde Heeten.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen15 maart 2022 GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen Na de prima overwinning op Juventa '12 afgelopen zaterdag was er voor GFC hoop op een goed vervolg op een plek aan de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal maar die hoop was […]
  • Dieven slaan toe aan D.J Bunschotenstraat en Irisstraat18 januari 2015 Dieven slaan toe aan D.J Bunschotenstraat en Irisstraat Bij een bedrijf aan de D.J Bunschotenstraat is in de periode tussen maandag 5 en vrijdag 16 januari een brutale inbraak gepleegd. Dieven maakten daar laserapparatuur, een kettingzaag en […]
  • elinelammers26 januari 2012 Lammers in Goede Tijden, Slechte Tijden Eline Lammers is binnenkort te bewonderen in de langstlopende soapserie van Nederland. Het Goorse model is in de week van 19 maart te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Lammers kwam via […]
  • Zeventien Schoolfeestvrijwilligers geëerd27 juni 2013 Zeventien Schoolfeestvrijwilligers geëerd De jubilerende vrijwilligers zijn vanmiddag in het zonnetje gezet in de Schoolfeesttent. Zij krijg uit handen van Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink een speciale Schoolfeestspeld. Henk […]
  • Oecumenische vredesdienst Hofkerk11 september 2012 Oecumenische vredesdienst Hofkerk De jaarlijkse oecumenische vredesdienst wordt komende zondag weer gehouden. Dit jaar gaat dit geburen onder het thema ‘Energie voor vrede’. De dienst begint om 10.00 uur in de Hofkerk aan […]