Ondernemers steken paasvuur aan

De drie genomineerden van de Ondernemer van het Jaar-verkiezing steken zondag de boake aan de Deldensestraat aan. Hans Harmsel (Mercom), Vincent Nollen (bakkerij Nollen) en Martijn Schlepers (Schlepers Installatietechniek) zullen de houtstapel laten branden. Voorafgaand aan het paasvuur is er een lampionnentocht vanaf het gemeentehuis. De elektronisch verlichte lampionnen zijn zondag voor 2,50 euro (inclusief een verrassingpakketje) te koop voor het politiebureau. Rond 19.30 uur is de start. Muziekkorps Apollo loopt voor de stoet, die via de Grotestraat, Wijnkamp, Julianaplein en de Deldensestraat naar de boake gaat, uit. Voor de lampionnenoptocht geldt er een piekendag bij de kermis. Alle attracties kosten dan een euro. Vrijdag is begonnen met de opbouw van het paasvuur (foto).

opbouwpaasvuur2

Gerelateerde berichten

 • Portemonnee gevonden Het Jannink (Update)       16 februari 2014 Portemonnee gevonden Het Jannink (Update) In de speeltuin op Het Jannink is een bruine portemonnee met daarin meerdere pasjes gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met Jeroen via telefoon. Update: de portemonnee is door de […]
 • Dief betrapt tijdens inbraak28 december 2015 Dief betrapt tijdens inbraak Een dief werd vannacht betrapt toen hij aan het inbreken was. Rond 03.00 uur werd er iemand ontwaard bij een schuur aan de Sperwerstraat.  De verdachte vluchtte weg en ging ervandoor. […]
 • Stephan Goorman nieuwe chef-kok bij Hotel Herikerberg (adv)2 augustus 2014 Stephan Goorman nieuwe chef-kok bij Hotel Herikerberg (adv) Stephan Goorman is de nieuwe chef-kok van Landhuishotel & Bistro Herikerberg. Goorman werkte voorheen als sous-chef bij hotel de Roskam. Met de invulling van zijn nieuwe functie ziet hij […]
 • Marianne Hutten te gast in Dubbelportret20 november 2020 Marianne Hutten te gast in Dubbelportret Komende zondag, 22 november, is Marianne Hutten te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. Marianne, die nu zes jaar in Goor woont, heeft van haar hobby haar werk gemaakt. […]
 • Van Zutphen stelt Mozart centraal19 februari 2016 Van Zutphen stelt Mozart centraal Kees van Zutphen trekt weer naar De Reggehof. De muziekkenner zal weer een bevlogen college houden over klassieke muziek. Volgende week donderdag gaat Van Zuthpen in de avond verhalen over […]