Breitling horloge ontvreemd uit woning

Waarschijnlijk al op donderdag 14 maart is uit een woning aan de Bleekstraat een zeer exclusief Breitling horloge ontvreemd. Het betreft een Breitling Windrider Chronomat Evolution met witte wijzerplaat en een bruine leren band. De maat is 43,70 mm, de horlogecode A13356 en het serienummer is 2346174. De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie, maar vraagt ook via deze weg uw medewerking. Weet u iets, of heeft u iets gezien, dan wordt u verzocht contact op te nemen via mail of telefoonnummer 0547-271988/06-30742616. Voor de gouden tip, die leidt tot het weer in zijn bezit krijgen van het horloge, heeft de eigenaar een fikse beloning in het verschiet.

Gerelateerde berichten

  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Kings of Sleaze morgen online live vanuit De Cactus14 mei 2020 Kings of Sleaze morgen online live vanuit De Cactus De jonge Goorse band Kings of Sleaze geeft morgenavond een online-concert vanuit het bekende muziekcaf√© De Cactus in Hengelo. De rockband is uitgenodigd door uitbater Erwin Kwakman om een […]
  • GroenLinks wil jongerenraad en kindertroonrede26 februari 2018 GroenLinks wil jongerenraad en kindertroonrede Als het aan de lokale GroenLinks-fractie ligt, komt er na de gemeenteraadsverkiezingen een representatieve jongerenraad in de Hof van Twente die gevraagd en ongevraagd advies gaat geven […]
  • John Westerik winnaar Patsboem vv Twenthe25 november 2020 John Westerik winnaar Patsboem vv Twenthe Het was een bijzondere algemene ledenvergadering voor de Tricolores. Tijdens het eerste digitale soebat in de historie van vv Twenthe werd gisteravond het bijzondere corona-jaar in […]
  • Ten Thije driekwart eeuw lid van GFC15 oktober 2013 Ten Thije driekwart eeuw lid van GFC Luuk ten Thije is gisteravond gehuldigd voor zijn 75-jarig lidmaatschap van GFC. Het gebeurde gisteravond op de jaarlijkse ledenvergadering waarop tegelijk de 106e verjaardag van de oudste […]