GFC verliest van BWO

GFC is niet lekker aan het weekend met twee duels. De eerste wedstrijd ging vanavond verloren. Op sportparck Heeckeren werd het 1-0 in het voordeel van BWO. De bezoekers maakten na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Maandag moet GFC alweer aan de bak. De ploeg gaat op bezoek bij TVV. Voorafgaand aan het duel werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan oud-voorzitter Gerrit Bolink. Hij overleed vanochtend na een lang ziektebed.

Gerelateerde berichten

  • twan3dehoogezand219 november 2012 Brons voor judotalent Schwirtz Het Goorse judotalent Twan Schwirtz heeft dit weekend een bronzen plak behaald tijdens het 23ste Internationale BHVS-toernooi te Hoogezand. In totaal deden er 450 deelnemers mee aan het […]
  • B&W ziet geen heil in schrappen oranje afvalbak21 oktober 2020 B&W ziet geen heil in schrappen oranje afvalbak Het College van B&W is tegen het samenvoegen van het zogenoemde PMD-afval (plastic) en hetg restafval. Dit antwoordt verantwoordelijk wethouder Harry Scholten in een raadsbrief na […]
  • Hector-keeper Daniël Kolbe in de spits26 april 2009 Hector-keeper Daniël Kolbe in de spits De Hectorsupporters keken vanmiddag hun ogen uit. Ze zagen invaller-doelman Marcel Wansink onder de lat staan. Wat was er dan met de vaste doelman Daniële Kolbe? Was hij geblesseerd? Nee, […]
  • Ellen succesvol met Zorro6 december 2011 Ellen succesvol met Zorro Ellen Kremers blijft het goed doen in musicalland. Tegenwoordig speelt de Goorse zangeres en actrice een rol in de temperamentvolle musical Zorro met daarin alle hits van de Gipsy Kings. […]
  • Twee debutanten bij komende optocht3 februari 2012 Twee debutanten bij komende optocht Tijdens de Allegorische Optocht 2012 zullen twee groepen hun debuut maken. Het Goorse Schlagerkoor kent haar vuurdoop bij de Grote Wagens. Verder doet ook de loopgroep 'Kom d’r maar […]