PH-speler drie jaar geschorst

logophDe 18-jarige Almelose voetballer die enkele weken geleden op het veld van Hector in Goor door het lint ging, is door de KNVB voor drie jaar geschorst. Het is een van de zwaarste straffen die de bond op kan leggen. De speler van PH A2 vloog een Goorse scheidsrechter naar de keel en werd kort daarna aangehouden door de politie. Op basis van beelden van beveilingscamera’s was de bewijslast snel rond. PH heeft de speler opgedragen het komende jaar vrijwilligerswerk te doen en inmiddels is er ook een gesprek geweest tussen hem en de scheidsrechter. In mei moet de Almelose voetballer voor de rechter verschijnen.

Gerelateerde berichten

  • 40 bloembakken aan lantaarnpalen in Goors stadshart13 juni 2019 40 bloembakken aan lantaarnpalen in Goors stadshart Het Goorse centrum is vanaf vandaag opgefleurd met 40 gevulde 'hanging- baskets'. De bloembakken zijn bevestigd aan lantaarnpalen en bevatten diverse verse bloemen en planten. De […]
  • Met de koets naar de schaatsbaan9 december 2010 Met de koets naar de schaatsbaan Het Goorse kerstgevoel zal morgen echt worden aangewakkerd. De traditionele paardenmarkt (foto) begint in alle vroegte op het Schoolfeestplein en trekt jaarlijks vele handelaren naar het […]
  • Gelukkig hebben we de foto`s nog…25 oktober 2011 Gelukkig hebben we de foto`s nog… Het Sterrenweekend zit erop. En dat betekent ook weer een paar dagen rust voor onze fotograaf Teoman Balci. Hij maakte dit weekend weer overuren in de feesttent op erve Roelofsen. Er […]
  • Weer Glazen Huis in Goor17 november 2011 Weer Glazen Huis in Goor Er komt opnieuw een Glazen Huis in Goor. Tijdens het nieuwe stadshartspektakel 'Winters genieten' (10,11,12 dec.) zal vanaf de start van de Paardenmarkt vanuit een doorzichtige voorziening […]
  • Actie Goorse Debby maakt 23 huishoudens blij2 januari 2021 Actie Goorse Debby maakt 23 huishoudens blij Na een initiatief van de Goorse Debby Brunnekreef zijn vlak voor kerst 23 huishoudens blij gemaakt met een voedselpakket. Brunnekreef benaderde diverse bedrijven in Goor en omgeving en […]