Lummen schiet Twenthe langs Heeten

Twenthe Goor heeft weer een uitstekende overwinning geboekt in de derde klasse A. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won vanmiddag met 5-2 bij het hooggeklasseerde Heeten. De gastheer had met name een kluif aan Guus Lummen. De Goorse goalgetter scoorde maar liefst drie keer. Koen Morsink en Roy Vrielink zorgden voor de andere Goorse treffers. Door de klinkende zege staat Twenthe nu op de zesde plaats.

Gerelateerde berichten

  • Sodom en Gomorra aan de Regge…24 november 2015 Sodom en Gomorra aan de Regge… De makers van de populaire Nederlandse misdaadserie Penoza, op NPO3, zoeken voor het volgende seizoen een nieuwe opnamelocatie. Ik denk dat Goor een goede kans maakt om uitverkoren te […]
  • hofteballooning24 mei 2012 Ilse en Elke Tijhuis de lucht in Ilse en Elke Tijhuis uit de Anjerstraat mogen dankzij bakkerij Nollen een gratis vaart in een heteluchtballon. De Goorse dames zijn de gelukkige winnaars van een spontane actie van de […]
  • Geen ijspret meer voor Goorse schaatsers17 februari 2010 Geen ijspret meer voor Goorse schaatsers De Goorse schaatsliefhebbers kunnen voorlopig hun ijzers weer opbergen. De ijsbaan is met onmiddellijke ingang gesloten. Voorzitter van Leeuwen acht het door de invallende dooi […]
  • Wolters moet woensdag weg zijn van Kevelhammerhoek14 december 2020 Wolters moet woensdag weg zijn van Kevelhammerhoek Woonwagen-demonstrante Martha Wolters is per brief te kennen gegeven dat ze uiterlijk woensdag moet vertrekken van haar demonstratieplek op de Kevelhammerhoek. Dit ook na klachten uit de […]
  • Fietsvierdaagse viert zilveren jubileum met ’25-actie’20 september 2018 Fietsvierdaagse viert zilveren jubileum met ’25-actie’ Over iets meer dan een maand gaat de 25e Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse van start. De vierdaagse met start en finish bij de Goorse Reggehof is één van de drukste fietsvierdaagses […]