Lummen schiet Twenthe langs Heeten

Twenthe Goor heeft weer een uitstekende overwinning geboekt in de derde klasse A. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won vanmiddag met 5-2 bij het hooggeklasseerde Heeten. De gastheer had met name een kluif aan Guus Lummen. De Goorse goalgetter scoorde maar liefst drie keer. Koen Morsink en Roy Vrielink zorgden voor de andere Goorse treffers. Door de klinkende zege staat Twenthe nu op de zesde plaats.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe wint zeer knap bij KOSC22 april 2012 Twenthe wint zeer knap bij KOSC Twenthe Goor heeft uitstekende zaken gedaan in de derde klasse A. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won vanmiddag bij titelkandidaat KOSC en is nu zo goed als zeker veilig. In […]
  • Twenthe wint eenvoudig van Buurse22 september 2013 Twenthe wint eenvoudig van Buurse Twenthe Goor heeft na drie speelronden in de vierde klasse B nog altijd de volle buit. De derde driepunter werd vanmiddag behaald tegen Buurse, dat een zwakke bezoeker bleek. In de eerste […]
  • Zaalteam Twenthe kampioen bij concurrent9 april 2015 Zaalteam Twenthe kampioen bij concurrent De zaalvoetballers van Twenthe Goor hebben de vierde prijs in drie jaar in de wacht gesleept. De Goorse balkonridders kroonden zich gisteravond tot kampioen van de tweede klasse. In Almelo […]
  • Twenthe wint simpel van Eilermark11 maart 2012 Twenthe wint simpel van Eilermark Twenthe Goor heeft de eerste overwinning van 2012 geboekt. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won met 3-0 van Eilermark. De bezoekers bleken een gemakkelijke prooi voor de […]
  • Twenthe pakt punt tegen Borne2 december 2012 Twenthe pakt punt tegen Borne Twenthe heeft vanmiddag een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Borne. Op 't Piepwillem scoorden beide ploegen twee keer, 2-2. Twenthe kwam tot twee keer toe op achterstand, maar […]