GFC verliest na rust ruim bij TVV

GFC zal niet met veel genoegen terugkijken op dit voetbalweekend. De ploeg van trainer Iwan Bult verloor zaterdag al van BWO en ging maandagmiddag onderuit bij TVV. De Turkse voetbalvereniging uit Enschede was met 4-0 te sterk voor de bezoekers uit Goor. De ruststand was nog 0-0, maar in het tweede bedrijf liet GFC de wedstrijd uit de handen glippen. GFC staat nu zevende in de vierde klasse. 

Gerelateerde berichten

  • Ook Twenthe niet door in bekertoernooi30 augustus 2015 Ook Twenthe niet door in bekertoernooi Ook vv Twenthe is er niet in geslaagd om de knock outronde te bereiken van het regionale bekertoernooi. De Goorse Tricolores bleven in het Gelderse Geesteren op 1-1 steken in het uitduel […]
  • GFC zegeviert in Beckum, Siegers rood30 november 2014 GFC zegeviert in Beckum, Siegers rood GFC heeft de aansluiting met de subtop behouden. De ploeg van trainer Romano Lammertink boekte een krappe 0-1 zege in Beckum tegen TVO. De rood zwarten maakten het zichzelf moeilijk door […]
  • Twenthe pakt verdienstelijk punt11 maart 2018 Twenthe pakt verdienstelijk punt Twenthe heeft een verdienstelijk punt overgehouden aan het treffen met SP Lochem. Op bezoek bij de titelkandidaat eindigde het duel zoals deze begon: 0-0. De ploeg van trainer Michiel […]
  • Valse start voor eerste elftal Hector12 augustus 2012 Valse start voor eerste elftal Hector Het eerste elftal van Hector is slecht begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor zondag op het eigen sportpark 't Doesgoor met maar […]
  • Hector speelt gelijk tegen Avanti8 maart 2015 Hector speelt gelijk tegen Avanti Hector heeft vanmiddag het thuisduel tegen Avanti Wilskracht met 0-0 gelijk gespeeld. De groen witten hadden een licht overwicht in de eerste helft en kregen één grote kans op de […]