GFC verliest na rust ruim bij TVV

GFC zal niet met veel genoegen terugkijken op dit voetbalweekend. De ploeg van trainer Iwan Bult verloor zaterdag al van BWO en ging maandagmiddag onderuit bij TVV. De Turkse voetbalvereniging uit Enschede was met 4-0 te sterk voor de bezoekers uit Goor. De ruststand was nog 0-0, maar in het tweede bedrijf liet GFC de wedstrijd uit de handen glippen. GFC staat nu zevende in de vierde klasse. 

Gerelateerde berichten

  • De markt moet anders…11 februari 2014 De markt moet anders… De gemeente Hof van Twente wil samen met de marktkooplui van de Goorse vrijdagmarkt op zoek naar een andere manier van ondernemen. Dit naar aanleiding van een enquète onder de leden van […]
  • Twenthe mist de slag door nederlaag13 november 2011 Twenthe mist de slag door nederlaag Twenthe heeft zondag nagelaten om zich defintief in de top van de derde klasse A te vestigen. De Tricolores gingen zondagmiddag met 3-2 onderuit bij concurrent De Tubanters, wat door de […]
  • FC Berghuizen bezorgt Hector tweede nederlaag13 september 2009 FC Berghuizen bezorgt Hector tweede nederlaag Hector is ook in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen niet tot winst gekomen. Net als vorige week ging de formatie van Ate Relker onderuit. FC Berghuizen wist in Oldenzaal met 2-1 […]
  • Twee turnmedailles voor Excelsior23 maart 2016 Twee turnmedailles voor Excelsior De turnsters van Exceslior zijn weer in de prijzen gevallen. In Rijssen werd in de play-offwedstrijd een medaille behaald door Britt Willemsen en Irene van de Riet. Laatstgenoemde won de […]
  • Vuurdoop voor nieuwe show Helligen Hendrik28 september 2012 Vuurdoop voor nieuwe show Helligen Hendrik Dit weekend is het vrij rustig met activiteiten in en rondom Goor. De Reggehof blijft dit weekend zelfs leeg. Toch is het voor de Goorse crew van Helligen Hendrik een spannend en druk […]