Hector pakt punt tegen Eilermark

Hector heeft zondag voor opschudding gezorgd in de titelstrijd in de vierde klasse A. Titelkandidaat Eilermark kwam op Sportpark Doesgoor niet verder dan 1-1. En zo pakt Hector opnieuw een verdienstelijk punt. Chris Haverslag zette de ploeg van interim-trainer Marcel Wansink op voorsprong, maar Eilermark sloeg alsnog terug. Maar veel hebben de bezoekers niet aan het punt. FC Suryoye profiteerde optimaal en staat nu bovenaan. Voor Hector wacht volgende week de derby tegen GFC. De eerste confrontatie eindigde nog in 1-1. Door het punt heeft Hector nu nog maar één punt minder dan concurrent Rood Zwart.

hectoreilermark

Gerelateerde berichten

  • Bewogen derby in beeld…29 maart 2016 Bewogen derby in beeld… Het was een enerverende editie van Hector versus Twenthe. Met vijf doelpunten en een handvol gemiste kansen verveelden de bezoekers zich geen moment. Een van hen was Dick van der Hout die […]
  • Op jacht naar de steenuil8 maart 2018 Op jacht naar de steenuil Ze drukken hun neus weer tegen het venster. De vrijwilligers van Hofvogels. Ze turen de lucht af terwijl uit hun mobieltje het geluid van baltsende steenuilen schalt; vrijwilligers van de […]
  • Fietsendief actief in Goor?19 juni 2011 Fietsendief actief in Goor? Het Goorse centrum lijkt niet de meest veilige plek om een fiets te parkeren. Nadat Jesper Exterkate vrijdag het slachtoffer werd van een 'fietsendief', was Niek Haafkes zaterdagnacht de […]
  • Rood Zwart te sterk voor GFC14 november 2010 Rood Zwart te sterk voor GFC GFC heeft zondag de derde nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van trainer Benno van Weersel ging met 2-0 onderuit bij Rood Zwart uit Delden. De Goorse rood-zwarten begonnen nog wel […]
  • Warmterecord voor september13 september 2016 Warmterecord voor september De weer-records sneuvelen in heel Nederland en ook in Goor is het op septemberdagen nog nooit zo warm geweest als deze dagen. Buienradar verwacht vanmiddag het hoogtepunt in het Twentse […]