Hector pakt punt tegen Eilermark

Hector heeft zondag voor opschudding gezorgd in de titelstrijd in de vierde klasse A. Titelkandidaat Eilermark kwam op Sportpark Doesgoor niet verder dan 1-1. En zo pakt Hector opnieuw een verdienstelijk punt. Chris Haverslag zette de ploeg van interim-trainer Marcel Wansink op voorsprong, maar Eilermark sloeg alsnog terug. Maar veel hebben de bezoekers niet aan het punt. FC Suryoye profiteerde optimaal en staat nu bovenaan. Voor Hector wacht volgende week de derby tegen GFC. De eerste confrontatie eindigde nog in 1-1. Door het punt heeft Hector nu nog maar één punt minder dan concurrent Rood Zwart.

hectoreilermark

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector onderuit in Delden, GFC wint wel18 januari 2015 Hector onderuit in Delden, GFC wint wel Het eerste elftal van sv Hector heeft gisteravond een oefenwedstrijd tegen vijfdeklasser sv Delden met 4-2 verloren. Op het kunstgras in Delden speelde de ploeg van trainer Mark Dijkstra […]
  • Hector weet niet te stunten bij Suryoye3 februari 2013 Hector weet niet te stunten bij Suryoye De trainerswissel bij sv Hector heeft vooralsnog niet voor een schokeffect gezorgd bij de bespeler van ’t Doesgoor. De ploeg van interim-trainer Marcel Wansink verloor met 2-0 bij FC […]
  • Hector klimt naar derde plaats17 november 2013 Hector klimt naar derde plaats Hector heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in eigen huis met 3-1 van Bentelo te winnen. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde met name voor rust goed […]
  • Bijzonder slot in vierde klasse B7 juli 2013 Bijzonder slot in vierde klasse B De KNVB heeft het wedstrijdschema voor het amateurvoetbal bekendgemaakt. In de vierde klasse B treffen vv Twenthe, GFC en SV Hector elkaar. Vooral Hector kent een bijzonder slot van de […]