Joy on Wheels in de prijzen in Cuijk

De rolstoeldansers van Joy on Wheels van de Tubanten hebben afgelopen weekend goed gepresteerd bij een internationale danswedstrijd in Cuijk. Uit onder meer Brazilië, Zuid-Afrika en Mexico hadden zich dansparen verzameld om de strijd aan te gaan. Eline Ruiter uit Goor werd met haar danspartner Giselle van Nes (foto) derde overall en tweede van Nederland in de Hoofdklasse B Duo 2 Latin. Het paar Ellen en Rico Kindt uit Goor scoorden een elfde plek overall en werden vierde van Nederland in de D-klasse Combi 1. In de A-klasse Duo 2 werd Danique Kimmels uit Goor met haar danspartner Roy Jonkers dertiende overall en zesde van Nederland. De dansparen maken zich nu op voor het NK op 1 juni in Rosmalen.

joyonwheels

Gerelateerde berichten

  • nkrosmalen4 juni 2013 Ruiter pakt goud op NK rolstoeldansen Eline Ruiter is afgelopen weekend Nederlands kampioen rolstoeldansen geworden. De Goorse was met haar partner Giselle van Nes in Rosmalen de sterkste in de Hoofdklasse B Duo 2 Latin. Ellen […]
  • Joy on Wheels in de prijzen in Venlo1 november 2011 Joy on Wheels in de prijzen in Venlo Joy on Wheels is afgelopen zaterdag in de prijzen gevallen bij de wedstrijd Venlo Danst Grenzeloos, waar tevens het Benelux kampioenschap werd gehouden. De Goorse rolstoeldansgroep kwam in […]
  • nkjoyonwheels5 februari 2012 Joy on Wheels maakt zich klaar voor NK De dansparen van rolstoeldansgroep Joy on Wheels van de Tubanten maken zich op voor het NK en de World Cup. De komende weken oefenen de paren van de Goorse vereniging voor de titelstrijd […]
  • nkjoyonwheels10 april 2012 Eline Ruiter Nederlands kampioen De Goorse Eline Ruiter is afgelopend weekend Nederlands kampioen rolstoeldansen geworden in de hoofdklasse duo 2. Samen met Giselle van Nes won Ruiter goud op het NK in Cuijk en werd ze […]
  • pc10031011 december 2011 Weer goud voor Joy on Wheels De rolstoeldansers van Joy on Wheels hebben weer twee gouden plakken aan de toch al rijkelijk gevulde prijzenkast toegevoegd. In Dalfsen wonnen Ellen en Rico Kindt dit weekend in de […]