Joy on Wheels in de prijzen in Cuijk

De rolstoeldansers van Joy on Wheels van de Tubanten hebben afgelopen weekend goed gepresteerd bij een internationale danswedstrijd in Cuijk. Uit onder meer Braziliƫ, Zuid-Afrika en Mexico hadden zich dansparen verzameld om de strijd aan te gaan. Eline Ruiter uit Goor werd met haar danspartner Giselle van Nes (foto) derde overall en tweede van Nederland in de Hoofdklasse B Duo 2 Latin. Het paar Ellen en Rico Kindt uit Goor scoorden een elfde plek overall en werden vierde van Nederland in de D-klasse Combi 1. In de A-klasse Duo 2 werd Danique Kimmels uit Goor met haar danspartner Roy Jonkers dertiende overall en zesde van Nederland. De dansparen maken zich nu op voor het NK op 1 juni in Rosmalen.

joyonwheels

Gerelateerde berichten

  • Praagse zomer voor Goorse dirigenten en muzikanten21 juli 2017 Praagse zomer voor Goorse dirigenten en muzikanten Het zijn een aantal van de grote talenten van het Goorse muzikale gilde en onderdeel van het Twents Jeugd Symfony-orkest dat deze week in Praag is voor een serie van 5 concerten. De 65 […]
  • Zusjes Westerveen sluiten kunstproject af28 maart 2012 Zusjes Westerveen sluiten kunstproject af Het Kunstproject in het Gijmink wordt komende zaterdag afgesloten. Na allerlei verschillende activiteiten, zoals de picknick, verschillende workshops, oliebollen bakken en natuurlijk het […]
  • Spinningmarathon Artsen zonder Grenzen21 januari 2014 Spinningmarathon Artsen zonder Grenzen Sporten voor het goede doel. Het lijkt steeds populairder te worden in ons land. Ook in Goor, waar al veel plaatsgenoten op de fiets klimmen om zich in te zetten voor het goede doel. Zo […]
  • Twenthe zonder Nijland tijdens avondje Albergen14 februari 2019 Twenthe zonder Nijland tijdens avondje Albergen Twenthe Goor moet morgenavond al aan de bak in deze speelronde. De ploeg van trainer Hans Dirksen gaat op bezoek bij De Tukkers. De wedstrijd in Albergen is naar voren gehaald wegens […]
  • Warmte en klimmen tijdens derde wandeletappe4 juni 2015 Warmte en klimmen tijdens derde wandeletappe Net als in de tweede etappe, was het ook op dag drie stralend weer tijdens de Goorse Wandelvierdaagse. Vanaf het schoolplein van de Puntdakschool werd wederom koers gezet richting de […]