Plan voor lokale energiecoöperatie

Onder de titel ECHT (Energiecoöperatie Hof van Twente) is een elftal inwoners uit Goor en omgeving bezig om tot een plan te komen waarbij het de bedoeling is om tot een zo groot mogelijk aandeel duurzame, liefst lokaal opgewekte energie te komen in de Hof van Twente. ECHT wil iedereen hierbij betrekken en vraagt geïnteresseerden (individuën, bedrijven, buurten, straten, verenigingen. instellingen etc.) zich te melden. Vanavond is er een informatiebijeenkomst bij De Bebsel die om 20.00 uur begint. Verdere informatie of aanmelding via de mail.

echtlogo

Gerelateerde berichten

  • “Zo’n grote hal ineens weg”17 juli 2016 “Zo’n grote hal ineens weg” Nu de rook is weggetrokken wordt langzaam duidelijk hoe groot de schade is voor kringloopwinkel Wawollie. Van het bedrijfspand is niets over. In en rondom het haventerrein zijn politie en […]
  • Vrouw zwaar gewond na botsing met tractor22 mei 2010 Vrouw zwaar gewond na botsing met tractor Een Goorse automobiliste is vanochtend ernstig gewond geraakt bij een fikse aanrijding in het Gelderse Laren. De vermoedelijk 21-jarige vrouw is met een traumahelikopter naar Enschede […]
  • Regenboogvlag bij gemeentehuis11 oktober 2019 Regenboogvlag bij gemeentehuis De Regenboogvlag wappert vandaag fier voor het gemeentehuis in Goor. Dit in het kader van 'Coming Out Day'. Elk jaar wordt op 11 oktober aandacht besteed aan het moment dat een lesbienne, […]
  • Ook Tattoo-studio voor Dave & Sam13 september 2012 Ook Tattoo-studio voor Dave & Sam Na Monique Stoltenbarg zijn ook Sam en Dave een tattoo-studio in Goor begonnen. Na het volgen van een intensieve cursus in Amsterdam zijn beiden nu klaar voor de klanten. Onder de naam […]
  • Twenthe verslikt zich opnieuw in promovendus11 september 2011 Twenthe verslikt zich opnieuw in promovendus Twenthe heeft de sof van vorige week geen halt weten toe te roepen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor vanmiddag opnieuw van een promovendus. DSVD uit Deurningen was in Goor […]