Viswedstrijden hengelsportvereniging

De Goorse Hengelsportvereniging organiseert dit jaar zeven clubwedstrijden voor haar jeugdleden tot 16 jaar. Omdat er nog plek is voor meer visliefhebbers, zoekt de visvereniging nieuwe visvrienden- en vriendinnen. Op woensdag 17 april is de eerstvolgende clubwedstrijd. Het vertrek is om 18.00 uur vanaf de Schoolfeestweide en de wedstrijden zijn van 18.30 tot 20.00 uur. Voor de wedstrijden moet je je wel opgeven bij een van de hengelsportwinkeliers (Wim Vaarhorst of Reinier van der Veen). Dat kan tot 17.00 uur op de wedstrijddag. Alle wedstrijden zijn met vast hengel en dus geen werphengels.

vissen

Wedstrijddata:

17 april Schipbeek Diepenheim (Kiefteweg)
24 april Berkel Stiggoor (woonwijk)
8 mei Schipbeek Roudaalterweg
22 mei Steenslijperij (Overmeen)
29 mei Berkel Politieschool
12 juni Schipbeek Diepenheim (Kiefteweg)
19 juni Steenslijperij (Overmeen)

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Zaalvoetbaltoernooi voor Goorse jeugd3 december 2013 Zaalvoetbaltoernooi voor Goorse jeugd Op vrijdagmiddag 3 januari, in de kerstvakantie, organiseert de supportersvereniging van FC Twente uit Goor opnieuw een zaalvoetbaltoernooi voor de Goorse jeugd van 12 tot en met 15 jaar. […]
  • Goede seizoenstart judoka Schwirtz7 oktober 2013 Goede seizoenstart judoka Schwirtz Het Goorse judotalent Twan Schwirts is uitstekend begonnen aan het nieuwe judoseizoen. Zaterdag won hij met glans goud in zijn categorie van jongens die geboren zijn van 1999 tot 2001. […]
  • Oproep om massaal te vlaggen op ‘bevrijdingsdag’ 8 april29 maart 2020 Oproep om massaal te vlaggen op ‘bevrijdingsdag’ 8 april Het comité 75 jaar vrijheid Goor roept op om op 8 april massaal de vlag uit te hangen. Dit omdat het dan 75 jaar geleden is dat Goor werd bevrijd van de Duitse bezetters aan het einde van […]
  • AV Goor organiseert Bovenbergloop21 november 2013 AV Goor organiseert Bovenbergloop Atletiekvereniging Goor '75 organiseert zonder de Bovenbergloop. Het parcours is uitgezet rondom het mooie natuurgebied de Bovenberg en de Friezenberg. Iedereen kan deelnemen, dus ook […]