Viswedstrijden hengelsportvereniging

De Goorse Hengelsportvereniging organiseert dit jaar zeven clubwedstrijden voor haar jeugdleden tot 16 jaar. Omdat er nog plek is voor meer visliefhebbers, zoekt de visvereniging nieuwe visvrienden- en vriendinnen. Op woensdag 17 april is de eerstvolgende clubwedstrijd. Het vertrek is om 18.00 uur vanaf de Schoolfeestweide en de wedstrijden zijn van 18.30 tot 20.00 uur. Voor de wedstrijden moet je je wel opgeven bij een van de hengelsportwinkeliers (Wim Vaarhorst of Reinier van der Veen). Dat kan tot 17.00 uur op de wedstrijddag. Alle wedstrijden zijn met vast hengel en dus geen werphengels.

vissen

Wedstrijddata:

17 april Schipbeek Diepenheim (Kiefteweg)
24 april Berkel Stiggoor (woonwijk)
8 mei Schipbeek Roudaalterweg
22 mei Steenslijperij (Overmeen)
29 mei Berkel Politieschool
12 juni Schipbeek Diepenheim (Kiefteweg)
19 juni Steenslijperij (Overmeen)

Gerelateerde berichten

  • ellennauta8 januari 2014 Nieuwjaarstoespraak Ellen Nauta Hieronder de eerste nieuwjaarsspeech van burgemeester Ellen Nauta, die ze gisteren hield tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Hof: Ik begreep dat de nieuwjaarsreceptie de afgelopen jaren […]
  • Goor verdeeld over prijsverhoging27 juni 2013 Goor verdeeld over prijsverhoging Er is verdeeldheid in Goor over de verhoging van de prijs van de Schoolfeestpenning met 10 cent naar 1 euro 75. Uit een poll op deze site blijkt dat 45% de stijging te gek voor woorden […]
  • Bier drinken en kut roepen…30 juni 2020 Bier drinken en kut roepen… Een bijzondere gewaarwording was het. Het laatste volle weekend van juni zonder Schoolfeest. Met weemoed reed ik afgelopen weekend langs de weide. Waar in plaats van het heiligdom der […]
  • Judoka Twan Schwirtz wint in Slagharen3 februari 2013 Judoka Twan Schwirtz wint in Slagharen Tijdens het 15e judotoernooi van Slagharen zijn enkele leden uit Goor in de prijzen gevallen. Een aantal van hen miste net podium, maar behaalden ze wel veel punten. Twan Schwirtz was de […]
  • hartelijk gefeliciteerd20 april 2010 hartelijk gefeliciteerd hartelijk gefeliciteerd Rudie, Alice en Roy