Herenfiets gestolen tijdens paasvuur

Bij het paasvuur is tweede paasdag een herenfiets, die stond gestald op de hoek bij het korfbalveld, gestolen. Het gaat om een Gazelle Chamonix, gelijk aan het getoonde damesmodel op de foto hieronder. Specifieke kenmerken zijn dat voorop een met polyester geprepareerde koplamp zit, het zadel stuk is en het achterlicht is gemonteerd met kunsttof tussenstukken. Heeft u iets gezoen, dan graag uw telefoontje naar 0547-274690.

jb fietsgestolen paasvuur

 

 

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]
  • Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat12 februari 2016 Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat Een hele verzameling sleutels is gisteren aangetroffen in de Irisstraat. Het gaat om meerdere huis- en autosleutels, die zijn gevonden tussen het station en de Anjerstraat. De sleutels […]
  • Marlayne mist haar iPod16 januari 2015 Marlayne mist haar iPod Marlayne is haar iPod kwijt. Ze heeft geen idee waar ze die verloren is. De iPod is zwart van kleur en zit in een zwarte hoes met een afbeelding daarop van een Australian Shepherd. Kunt u […]
  • Wederom een fiets gejat bij het station10 juli 2014 Wederom een fiets gejat bij het station Het station blijft een populaire plek voor het dievengilde, gisteren is daar weer een fiets ontvreemd. Slachtoffer is Jody, die zijn Cortina-transportfiets `s morgens heeft geparkeerd en […]
  • Kater gevonden buitengebied Goor (Update)10 januari 2015 Kater gevonden buitengebied Goor (Update) Bianca biedt een kater, die is aan komen lopen bij haar woning in de buurt van de Zomerweg,  al enige dagen onderdak. De kater heeft een rood/witte vacht en is zeer aanhankelijk. Bianca […]