Goorse derby op de rol

Het amateurvoetbal staat zondag in het teken van de derby tussen SV Hector en GFC. Beide ploegen strijden vanaf 14.00 uur tegen elkaar op sportpark ’t Doesgoor. Eerder dit seizoen eindigde de Goorse derby onbeslist, 1-1. Naast de belangrijke punten staat er dus ook prestige op het spel. Hector heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie in de vierde klasse. GFC is een veilige middenmoter. Een treetje hoger kan vv Twenthe een grote stap zetten richting handhaving. De Tricolores lijken op een veilige zesde plaats te staan, maar het verschil met nummer elf Oldenzaal is slechts slechts zes punten. Oldenzaal komt zondag naar ’t Piepwillem.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse clubs opnieuw in vierde klasse B1 juli 2014 Goorse clubs opnieuw in vierde klasse B De Goorse voetbalclubs zijn opnieuw ingedeeld in de vierde klasse B. Dat heeft de KNVB vandaag bekendgemaakt. Er staan dus weer zes derby's tussen GFC, SV Hector en vv Twenthe op het […]
  • Zes Goorse derby’s in vierde klasse B21 juni 2013 Zes Goorse derby’s in vierde klasse B GFC, SV Hector en vv Twenthe hebben het getroffen met de indeling van de vierde klasse B. De drie Goorse clubs zijn door de KNVB bij elkaar ingedeeld en daardoor staan er komend seizoen […]
  • Geen voetbal voor eerste teams24 november 2012 Geen voetbal voor eerste teams De vlaggenschepen van de Goorse clubs blijven dit weekend voor anker liggen. De KNVB heeft geen competitiewedstrijden ingeroosterd vanwege het bekerprogramma. In het bekertoernooi zijn vv […]
  • GFC-Hector op 23 december11 december 2018 GFC-Hector op 23 december De Goorse stadsderby tussen GFC en SV Hector die afgelopen zondag vanwege de slechte weersomstandigheden werd afgelast, wordt ingehaald op zondag 23 december. Daarmee wordt de eerste […]