ZPC De Hof 5 overtuigend kampioen

De waterpoloheren van ZPC De Hof 5 hebben zich zaterdag tot kampioen gekroond. De wedstrijd tegen Enschede 6 werd met 18-6 gewonnen, waardoor de champagnefles geopend kon worden. De concurrentie is twee wedstrijden voor het einde op een onoverbrugbare achterstand gezet. Het vijfde team verloor nog geen punt dit seizoen. Alle wedstrijden werd met groot gemak gewonnen. Het doelsaldo spreekt na veertien wedstrijden voor zich: 206-65. In het team spelen de Gorenaren Gerrit Snijder, Bas van der Horst en Arnoud Slaghuis.

kampioenschapheren5

Gerelateerde berichten

  • Reggehof krijgt Coronasteun uit gemeentefonds9 februari 2021 Reggehof krijgt Coronasteun uit gemeentefonds De Rijksoverheid heeft de gemeente Hof van Twente voor de gevolgen van de corona-crisis, een bedrag van 1,85 miljoen euro betaald uit het zogenoemde gemeentefonds. Daarvan is, volgens het […]
  • Hofstreek FM zendt Matthaus Passion uit30 maart 2020 Hofstreek FM zendt Matthaus Passion uit Hofstreek FM maakt zondag een uitzending rondom de Matthaus Passion. Vanzelfsprekend is er dit jaar geen mogelijkheid om dit live te registreren, zoals dit weekend in Diepenheim […]
  • Goorse columnist geweerd uit Hofweekblad28 oktober 2020 Goorse columnist geweerd uit Hofweekblad Een column van de Goorse columnist Bert Schabbink verschijnt vandaag niet in het Hofweekblad omdat hij het epistel afsluit met de vloek 'Godverdomme'. De scribent die ook voor deze site […]
  • Vier Goorse hotspots in Hof van Twente-Monopoly1 november 2018 Vier Goorse hotspots in Hof van Twente-Monopoly Op het speelbord van het nieuwe Hof van Twente-Monopoly staan vier Goorse locaties die te koop zijn. Het spel waarvoor gespaard kan worden bij de Goorse Jumbo-supermarkt, heeft het […]
  • PvdA achter verontruste Tuindorpbewoners8 april 2016 PvdA achter verontruste Tuindorpbewoners De lokale fractie van de Partij van de Arbeid is het eens met de verontruste Tuindorpbewoners dat er geen 12 jonge statushouders moeten worden ondergebracht in de voormalige […]