ZPC De Hof 5 overtuigend kampioen

De waterpoloheren van ZPC De Hof 5 hebben zich zaterdag tot kampioen gekroond. De wedstrijd tegen Enschede 6 werd met 18-6 gewonnen, waardoor de champagnefles geopend kon worden. De concurrentie is twee wedstrijden voor het einde op een onoverbrugbare achterstand gezet. Het vijfde team verloor nog geen punt dit seizoen. Alle wedstrijden werd met groot gemak gewonnen. Het doelsaldo spreekt na veertien wedstrijden voor zich: 206-65. In het team spelen de Gorenaren Gerrit Snijder, Bas van der Horst en Arnoud Slaghuis.

kampioenschapheren5

Gerelateerde berichten

  • Warm welkom voor Phenix bij Hector16 augustus 2014 Warm welkom voor Phenix bij Hector Een grote erehaag van de jeugdvoetballers van Hector die de nieuwe medebewoners van sportpark 't Doesgoor met een warm applaus ontvangen. Het was hét startsein voor een innige samenwerking […]
  • Gezamenlijke nieuwjaarsloop Goorse sportclubs17 december 2013 Gezamenlijke nieuwjaarsloop Goorse sportclubs De Goorse sportclubs organiseren op zondag 5 januari in samenwerking met de stichting Goor 750 jaar een speciale en gezamenlijke verenigingsloop over 6 en 10 kilometer. De […]
  • Kennismaken met atletiek in Goor24 september 2013 Kennismaken met atletiek in Goor De Goorse jeugd wordt in de komende drie weken uitgenodigd om op sportpark De Horst kennis te maken met de beoefening van de atletieksport. De jeugd van 6 tot en met 16 jaar kan […]
  • dickeijkelboomphenix30 september 2013 Phenix 1 verliest, schoolkorfbal succes Het eerste team van korfbalvereniging Phenix ging gisteren met 10-15 onderuit tegen Overschotje uit Lochem. Op sportpark De Horst bleek de oranje brigade uit Goor de betere ploeg en kreeg […]
  • kariboesgoor18 mei 2013 Enkele plekken vrij bij hardloopclinic De Goorse loopgroep Kariboes heeft nog enkele plekken vrij voor de hardloopclinic die dit jaar opnieuw wordt gehouden. De clinic is bedoeld voor mannen en vrouwen die niet of nauwelijks […]