Belegen broedertwist…

Op de dag dat de eerste elftallen van Hector en GFC elkaar troffen spraken ook de ‘zeven tegen zeven-teams’ van de twee clubs af om elkaar te ontmoeten. Op het kleine kunsgrasveld op ’t Doesgoor maakten de ‘oudjes’ er een leuke pot van die uiteindelijk met 4-3 door de thuisploeg werd gewonnen. Maar daar ging het niet om. Sportiviteit en gezelligheid staat voorop en dus is er ook geen scheidsrechter nodig bij deze vorm van sportbeoefening die steeds meer aan populariteit wint. Nadien gingen de ‘belegen’ groen-witten- en rood-zwarten met elkaar op de foto om daarna snel de kantine in te duiken waar het aan lange tafels tot ver na die andere wedstrijd tussen Hector en GFC, gezellig bleef.

hectorgfcoudjes

Gerelateerde berichten

  • Theo Kosters twaalfde op NK21 februari 2011 Theo Kosters twaalfde op NK Theo Kosters is dit weekeinde keurig twaalfde geworden op het Nederlands Kampioenschap Cross in de categorie 60+ in Hellendoorn. De Goorse atleet van AV Goor '75 zag Cees Stolwijk uit […]
  • ellennautaschoolfeestkrant21 juni 2013 Nauta neemt eerste Schoolfeestkrant in ontvangst Het zijn drukke eerste weken voor Ellen Nauta, maar de burgemeester had vrijdag nog wel een gaatje vrij om de eerste Schoolfeestkrant in ontvangst te nemen. De vierde editie van de […]
  • Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers2 augustus 2018 Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers Welzijnorganisatie Salut organiseert in het najaar bijeenkomsten voor mensen met beginnende dementie én hun mantelzorger onder de titel 'De kunst van het zorgen en het loslaten'. Tijdens […]
  • Zaterdag Open dag SV Hector5 september 2018 Zaterdag Open dag SV Hector Komende zaterdag is de Open Dag van SV Hector, komend zaterdag. Dan zijn er allerhande jeugdactiviteiten en wordt iedereen uitgenodigd om vrijblijvend mee te doen met een open training die […]
  • Heinhuis blijft langer coach bij ENC’0920 december 2010 Heinhuis blijft langer coach bij ENC’09 Gorenaar Hans Heinhuis blijft komend seizoen coach van ENC’09 uit Nijverdal. Het wordt zijn tweede jaar bij de zaterdagvierdeklasser. Eerder was hij Heinhuis al trainer van het tweede […]