Belegen broedertwist…

Op de dag dat de eerste elftallen van Hector en GFC elkaar troffen spraken ook de ‘zeven tegen zeven-teams’ van de twee clubs af om elkaar te ontmoeten. Op het kleine kunsgrasveld op ’t Doesgoor maakten de ‘oudjes’ er een leuke pot van die uiteindelijk met 4-3 door de thuisploeg werd gewonnen. Maar daar ging het niet om. Sportiviteit en gezelligheid staat voorop en dus is er ook geen scheidsrechter nodig bij deze vorm van sportbeoefening die steeds meer aan populariteit wint. Nadien gingen de ‘belegen’ groen-witten- en rood-zwarten met elkaar op de foto om daarna snel de kantine in te duiken waar het aan lange tafels tot ver na die andere wedstrijd tussen Hector en GFC, gezellig bleef.

hectorgfcoudjes

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe en Hector kruisen de degens in de beker27 juli 2018 Twenthe en Hector kruisen de degens in de beker Een poule om je vingers bij af te likken. Twenthe en Hector zijn aan elkaar gekoppeld in de strijd om de districtsbeker. De twee Goorse clubs zitten in een poule met twee andere Noabers. […]
  • Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden29 april 2020 Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden De jeugd van de Goorse buitensport-verenigingen kunnen vanaf morgen weer de trainingen hervatten. De plannen van aanpak van de clubs zijn door de gemeente Hof van Twente en de […]
  • yalpmvt8 april 2014 MTB-tocht voor Join4Energy Mountainbikers kunnen zaterdag aan de bak voor een tocht voor het goede doel. Vanaf Herberg de Pot wordt een afstand van 65 of 100 kilometer gereden voor de stichting Join4Energy. Dat […]
  • Goorse clubs onderuit in Tukker Cup13 november 2018 Goorse clubs onderuit in Tukker Cup Forse nederlagen voor de Goorse clubs in de tweede poulewedstrijd om de Tukker Cup. GFC ging in Vriezenveen met maar liefst 10-2 bij hoofdklasser Deto Twenterand. Voor de rood zwarten […]