Schoolfeestfonds keert dik 30 mille uit

Er zijn dit jaar 28 aanvragen voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds gehonoreerd met een geldbedrag. In totaal is er 32.250 euro uitgekeerd van de 51.000 euro die in het fonds zit. Elk jaar kan er tweederde worden geschonken, is de regel. De stichting CubaHof is dit jaar grootverdiener met een bedrag van 3.500 euro die gebruikt kan worden voor de veldtocht in het kader van 750 jaar Goor. De oranjevereniging kreeg voor de Koninginnedagactiviteiten drie mille bijgeschreven. Er werden om uiteenlopende redenen acht aanvragen geweigerd. Op de website van de stichting School en Volksfeest staan alle 26 toegezegde bedragen en de doelen.

Schoolfeestfonds

Gerelateerde berichten

  • smoes9 december 2011 Smoes is weggelopen De familie Zuidgeest is hun poes Smoes al enige tijd kwijt. Het beestje is op 15 oktober weggelopen en daarna niet meer gezien. Smoes is op de foto drie maanden oud, maar de poes was 1 […]
  • Gijmink neemt afscheid van Dinie Mekking4 juli 2012 Gijmink neemt afscheid van Dinie Mekking Basisschool 't Gijmink neemt morgen afscheid van Dinie Mekking als locatieleider. Mekking gaf jarenlang les aan de eerste klas, wat later groep drie werd, en was de laatste jaren werkzaam […]
  • Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet30 juni 2017 Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet Goor was vanavond prominent in beeld in het NOS-journaal. Dit in een item over de nieuwe wet Aanpak Woonoverlast. Deze wet, die ook wel de 'Aso-wet' wordt genoemd stelt gemeentebesturen in […]
  • Longfonds zoekt collectanten in Goor27 april 2013 Longfonds zoekt collectanten in Goor De collecte van het Longfonds (voorheen Astmafonds) staat weer voor de deur. In de week van 13 tot en met 18 mei gaan de collectanten langs de deuren in Nederland. De afdeling Goor is nog […]
  • Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman13 augustus 2019 Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de […]