GUS organiseert Whiskyquiz bij De Zon

De GUS (Goorse Usquebaugh Society) viert op vrijdag 19 april haar vierde verjaardag. Zoals elk jaar wordt de verjaardag gevierd bij Grand Café de Zon. Er wordt een Whiskyquiz met een blindproeverij gehouden. Aan de hand van meerkeuzevragen kan de whiskykennis getest worden. Vanaf 20.00 uur zijn zowel leden als niet-leden van harte welkom. De avond kost twintig euro, maar leden genieten van een korting van vijf euro. De Goorse Whiskyclub heeft elke twee maanden een activiteit, variërend van een ‘aangeklede’ proeverij en bijvoorbeeld sigaren maken tot het jaarlijkse exclusieve whiskydiner. Ook bezoeken de leden regelmatig whisky-fairs. Kijk voor meer informatie op de website.

whisky

Gerelateerde berichten

  • Regge fuseert, kosten blijven gelijk12 juli 2012 Regge fuseert, kosten blijven gelijk Waterschap Regge en Dinkel gaat fuseren met het Drentse waterschap Velt en Vecht. Dit hebben de besturen van beide instellingen besloten. De fusie moet 1 januari 2014 z’n beslag krijgen. […]
  • Tom Overbeek viert 30ste verjaardag12 september 2016 Tom Overbeek viert 30ste verjaardag Tom Overbeek gaat sinds deze week door het leven als kwieke dertiger. De Gorenaar heeft deze mijlpaal goed gevierd. Bij zijn huis aan de Schoolstraat werd de woning van de vakkundige […]
  • nautaalbatros10 oktober 2013 Nauta leest voor over duurzaamheid De kinderen luisteren aandacht naar de onderhoudende en aandachttrekkende manier van voorlezen van Ellen Nauta. De burgemeester van de Hof van Twente las in groep 1 en 2 van de Goorse […]
  • Alba-start met 200 deelnemers5 september 2009 Alba-start met 200 deelnemers Het centrum van Goor werd gisteravond bevolkt door vreemde verschijningen, kinderen en ouders. Het schooljaar van basisschool De Albatros werd middels een heuse vossenjacht geopend in het […]
  • Maxim van 6 wil FC Twente financieel steunen20 mei 2016 Maxim van 6 wil FC Twente financieel steunen Hij is nog maar zes jaar maar zijn hart klopt onophoudelijk voor FC Twente. De 6-jarige Maxim Knoops is dan ook enorm aangedaan na de beslissing van de KNVB om de Enschedese club terug te […]