Heeckeren en Wiekslag winnen schoolvoetbal

Het jongensteam van de Heeckerenschool heeft vanmiddag het schoolvoetbaltoernooi van Goor gewonnen. In de finale was Heeckeren na strafschoppen te sterk voor De Puntdak. Heeckeren heeft zich door de eindzege geplaatst voor het Hoftoernooi. Op de velden van GFC eindigde ’t Stedeke uit Diepenheim, dat ook aan de Goorse editie deelnam, op de derde plek. Bij de meisjes was De Wiekslag vanmiddag het sterkste team. In de finale werd ’t Stedeke geklopt. Ook de Prins Constantijnschool viel in de prijzen en werd derde. Ook De Wiekslag plaatste zich voor de Hof-editie van het schoolvoetbal. ’t Stedeke mag, als beste van Diepenheim, ook een jongens- en een meisjesteam afvaardigen.

schoolvoetbal4


Foto’s: Jeroen van Vliet

schoolvoetbal1

schoolvoetbal2

 

schoolvoetbal3