Sleutelbos gevonden in Berkenstraat

Maranda heeft vandaag in de Berkenstraat ter hoogte van huisnummer 31 een sleutelbos gevonden. Bent u uw sleutels kwijt, neem dan contact op met Maranda op telefoonnummer 0547-850220 of via mail.

jb sleutel gevonden  berkenstraat

Gerelateerde berichten

  • Konijntje aan komen lopen Putterstraat23 september 2013 Konijntje aan komen lopen Putterstraat In de Putterstraat is een heel klein bruin konijntje aan komen lopen. Bent u het konijntje kwijt, of weet u van wie deze is, dan ontvangt de redactie uw reactie graag via de mail.  
  • Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd17 augustus 2015 Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat […]
  • Oorsteker gevonden op het station22 mei 2015 Oorsteker gevonden op het station Op het station is een zilverkleurige oorsteker met drie steentjes gevonden. Bent u uw oorsteker kwijt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen via de mail.
  • Kater Charlie vermist in Kerkstraat13 december 2013 Kater Charlie vermist in Kerkstraat Heidi vraagt uw medewerking om haar kater Charlie terug te vinden. Charlie is al geruime tijd vermist. Weet u waar Charlie is, neem dan contact op met Heidi via 06-13438064. 
  • konijn_gevonden24 april 2012 Konijn gevonden op landgoed Heeckeren Karin Dekkers heeft vandaag op landgoed Heeckeren, aan de Kloosterlaan waar tot 1988 het klooster was gevestigd, een tam konijn gevonden. Het is een lief aanhalig  grijs/wit mannetje. Bent […]