Felicitatie

Hallo Joop ook namens ons van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag en maak er een mooie dag van. Bertus en Marianne de Wals

Gerelateerde berichten

  • Twee decemberconcerten voor KNA26 november 2013 Twee decemberconcerten voor KNA Accordeonvereniging KNA maakt zich op voor een muzikale decembermaand. Op het programma staat namelijk de deelname van het A-orkest aan het landelijke concours-festival op zondag 8 […]
  • Apollo herdenkt overleden muzikanten en houdt reünie7 oktober 2019 Apollo herdenkt overleden muzikanten en houdt reünie Muziekvereniging Apollo staat dit weekend stil bij al haar overleden muzikanten. Deze herdenking vindt plaats in het jaar van het twintigste lustrum. In de afgelopen eeuw zijn er veel […]
  • Big Bang op Big Band Festival12 april 2014 Big Bang op Big Band Festival Ze waren de smaakmakers tijdens het kennismakingsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan Goor. Het koninklijk orkest Big Bang, onder leiding van dirigent Bert Fransen, […]
  • Schoorsteenbrand Hengevelderstraat22 april 2010 Schoorsteenbrand Hengevelderstraat Voor de tweede keer in een week is de Goorse brandweer uitgerukt voor een schoorsteenbrand. De overburen van een woning aan de Hengevelderstraat zagen rond 20.15 uur vonken uit een […]
  • ‘Angst voor bouw Herikervlier voorbarig’28 juli 2011 ‘Angst voor bouw Herikervlier voorbarig’ De gemeente Hof van Twente zegt dat de angst van de VVB voor bebouwing van de Herikervlier erg voorbarig is. In een reactie op het artikel van gisteren zegt de gemeente: "Het lijkt alsof […]