Goorse presentator bij OutTV

robin-busscher-bos1Gorenaar Robin Busscher is komende donderdag een avond de presentator op de landelijke zender OutTV. Hij doet mee aan een contest en zal vanaf 18.00 uur de diverse programma’s aan elkaar praten op het digitale kanaal dat vooral gericht is op de homosexuele gemeenschap. De zender biedt de hele maand april presentatietalenten de kans om zich te profileren. De winnaar krijgt een grotere presentatie-opdracht. Stemmen op Busscher kan vanaf vrijdag via de Facebook-pagina van OutTV. Robin Busschers woont tegenwoordig in Hengelo en presenteert bij Hofstreek FM onder meer het weer. Ook is hij vanaf volgende maand panellid in het RTL 4-programma ‘Ik kan het niet alleen’. Vorig jaar zat Busscher ook in de halve finale van de Mr Gay-verkiezing.

Gerelateerde berichten

  • Kampioensfeest………2 mei 2010 Kampioensfeest……… Het was vanochtend een mooi schouwspel op het station in Goor. Twee rasechte Goorse Ajax-supporters hadden bij het vertrek richting Nijmegen nog wel vertrouwen in de titel voor hun […]
  • Rolstoeltennisser Ter Höfte mag zich meten met de besten van de wereld24 januari 2019 Rolstoeltennisser Ter Höfte mag zich meten met de besten van de wereld De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Höfte is opgeroepen om mee te doen aan de Cruijff Junior Masters in het Franse Tarbes dit weekeinde. Het Goorse talent stond aanvankelijk op de […]
  • Emiel Freriksen ziet Abraham21 december 2021 Emiel Freriksen ziet Abraham Hij is in Goor vooral bekend als de oud-spits in de hoofdmacht van van v.v. Twenthe. Als het om zijn leeftijd gaat is hij een veteraan, maar op het werk moet hij nog even doorgaan. Emiel […]
  • Oplaat te gast in Portret6 maart 2019 Oplaat te gast in Portret Gert-Jan Oplaat is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. De in Goor ook bekende muzikant uit Markelo en voormalig politicus komt verhalen over zijn avonturen. Wilt u meer over […]
  • Kinderopvang ook komende jaren op ’t Doesgoor18 april 2016 Kinderopvang ook komende jaren op ’t Doesgoor De kinderopvang op sportpark 't Doesgoor is ook voor de komende jaren gegarandeerd. De Stichting Kinderopvang Hof van Twente die begin dit jaar jaar het failliete De Triangel over nam, […]