Opvallende diefstal aan Markeloseweg

politie petAfgelopen vrijdag is er in de ochtend ingebroken in een woning aan de Markeloseweg in Goor. De dief of dieven namen een ongebruikelijke vondst mee naar huis. Ze hadden het wellicht gemunt op geld of andere waardevolle spullen, maar verlieten de woning met alleen wat rookwaar. De politie is toch op zoek naar de dader(s). Getuigen kunnen zich melden bij de politie.

Gerelateerde berichten

  • Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo8 december 2014 Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo Het was een speciale zondagavond voor de Goorse cabaretbroeders Bert Eeftink en Paul Schabbink. Zij bevolkten het afgelopen weekeinde de planken van de Reggehof met de show LöS van […]
  • Citroen vernield op het Tuindorp27 februari 2012 Citroen vernield op het Tuindorp In Goor is gisteren weer een auto vernield. In de J. Sprakelstraat op het Tuindorp werd de Citroen Picasso van Jan Pijffers aangepakt. Hebt u wat gezien, of bent u per ongeluk tegen de […]
  • Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg29 maart 2018 Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg Een kettingbotsing met drie getroffen auto's aan het einde van de middag op de Scherpenzeelseweg. Daar botsten de wagens achter op elkaar ter hoogte van de kruising met de Nachtegaalstraat […]
  • Eerste resultaten onderzoek Molenstraat 18 december bekend6 december 2017 Eerste resultaten onderzoek Molenstraat 18 december bekend De eerste resultaten van het onderzoek naar de verkeersvisie van Goor worden op maandag 18 december gepresenteerd. Dan is in het Goorse gemeentehuis een inloopbijeenkomst met daarbij […]
  • Voor jong en oud…9 maart 2012 Voor jong en oud… De Reggehof heeft dit weekend weer een gevarieerd programma op de bühne staan. Het Goorse theater trapt vanavond af met show van Katinka Polderman. Anka Roetgerink heeft via de lief- en […]