Goorse judoka’s in de prijzen in Kortrijk

Drie Goorse judoka’s van judovereniging ’t Höfke Diepenheim hebben afgelopen weekend een gouden medaille behaald bij het internationale judotoernooi De Multi Nations van de Internationale Budo Federatie (IBF), georganiseerd door Euro Budo België. Aan het toernooi in Kortrijk deden judoka’s uit Frankrijk, Engeland, Schotland, Duitsland, Italië, Nederland en België mee. In de klasse jeugd jongens 8-9 jaar tot 25 kg behaalde Jarno Tuitert (foto) de eerste plaats. In de categorie jeugd jongens 9-10 jaar tot 30 kg won Finn Schreurs goud. Luka Dekker, uitkomend bij de jeugd jongens 9-10 jaar tot 36 kg, wist in zijn klasse ook beslag te leggen op de eerste plaats. De andere Goorse deelnemer, Wout Assink, verloor in de kruisfinales en viel daardoor net buiten de prijzen.