Mossendam organiseert familietoernooi

Tennisvereniging de Mossendam houdt op Eerste Pinksterdag haar jaarlijkse familietoernooi. Tijdens dit gezellige, eendaagse dubbeltoernooi zijn alle familiecombinaties toegestaan, mits minimaal een van beide spelers lid is van TV de Mossendam. Teams worden ingedeeld naar speelsterkte en/of leeftijd en er wordt gespeeld in poules. Inschrijven kan tot en met woensdag 8 mei via deze website (zoek op familietoernooi Mossendam 2013). TV de Mossendam heet iedereen van harte welkom op zondag 19 mei.

mossendam

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé weer op de rol10 februari 2020 ZondagMiddagCafé weer op de rol Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • Pensioen !!!23 oktober 2010 Pensioen !!! Marinus & Agnes We wensen jullie heel veel geluk samen. Geniet er lekker van !!!! Groetjes Mohammed, Ursula & kids
  • 14 maart 2012 Radio Days live in Metropool Radio Days is komende zaterdag live te bewonderen in de Hengelose poptempel Metropool. De Goors-Markelose band is onderdeel van een diverse, maar rockende muzikale avond in de […]
  • GFC niet opgewassen tegen Sportclub Enschede4 oktober 2015 GFC niet opgewassen tegen Sportclub Enschede GFC ging in het uitduel tegen titelkandidaat en medekoploper Sportclub Enschede met 4-0 onderuit. Het krachtsverschil tussen beide ploegen kwam vooral in de tweede helft tot uitdrukking […]
  • IMG_161412 december 2011 Sjoowavond gaat ook hofbreed Tijdens de Sjoowavonden in februari bij De Bebsel zullen ook artiesten uit Markelo en Delden te bewonderen zijn. Daarom wordt ook niet meer gesproken over de Goorse Sjoowavond. Opvallend […]