Longfonds zoekt collectanten in Goor

De collecte van het Longfonds (voorheen Astmafonds) staat weer voor de deur. In de week van 13 tot en met 18 mei gaan de collectanten langs de deuren in Nederland. De afdeling Goor is nog op zoek naar enthousiaste collectanten in de wijken ’t Gijmink, Heeckeren en de omgeving Posthuisstraat/Blauwververij. Het streven is dat iedere collectant zo’n 80 tot 90 deuren langsgaat. Het werk beslaat een kleine twee uur. De afdeling Goor is tevens op zoek naar een coördinator voor de wijk Heeckeren. Voor meer informatie of aanmelden kunt u bellen met 0547-275077 of een mailtje sturen.

longfonds

Gerelateerde berichten

  • Sporttas verloren (update)16 september 2011 Sporttas verloren (update) Anouk Meilink is vanochtend haar sporttas kwijtgeraakt. De Goorse scholier was op weg naar de Waerdenborgh. Het gaat om een oranje/rode Puma-tas met daarin gymspullen. Ze is de sporttas […]
  • Kleuterkerk in Petrus en Pauluskerk10 april 2013 Kleuterkerk in Petrus en Pauluskerk In de Petrus en Pauluskerk is er komende zondag weer een viering van de kleuterkerk. Is een handvol geld veel meer dan maar één centje? Ja, of toch niet…? In het verhaal 'wie geeft het […]
  • Dat kriej der van…22 juni 2012 Dat kriej der van… Goor is gelaten overgegaan op het drinken uit plastic. De angst voor het meenemen van de oude Schoolfeestglazen bleek ongegrond. Wel was het na afloop een enorme bende in de tent. "Tja, […]
  • 30 januari 2013 Paragnost Kas Kaspers overleden Kas Kaspers is niet meer. De Goorse paragnost is overleden. De sociaal bevlogen markante plaatsgenoot was al geruime tijd ziek. Kaspers verwierf ook regionale bekendheid door zijn deelname […]
  • Afstraffing voor futloos vv Twenthe18 april 2010 Afstraffing voor futloos vv Twenthe Twenthe heeft de vrije val van de laatste weken vandaag een passend vervolg gegeven. De ploeg van trainer Henk Veldhuis kreeg vanmiddag een oorwassing in het Gelderse Epe. Twenthe werd met […]