GFC A1 kampioen van tweede klasse

GFC A1 heeft zich zaterdag tot kampioen van de tweede klasse gekroond. De oudste talenten van d’Olde Goorsche wonnen zelf de Goorse derby tegen vv Twenthe A1 overtuigend. Op sportpark Heeckeren werd het 7-0 voor GFC. De mannen van trainer Mark de Jong moesten echter nog even in spanning afwachten. Als concurrent Enter A1 namelijk ook won, moest het feestje nog een week worden uitgesteld. Hengelo won met 3-2 van Enter, waardoor de champagne bij GFC ontkurkt kon worden. Zaterdag werd er al een klein feestje gevierd bij De Tapperij, maar volgende week gaat GFC op de platte wagen door het Goorse centrum.

gfca1

 http://www.youtube.com/watch?v=eHzqnzLeCA0

Groot formaat

Gerelateerde berichten

  • Titel voor jeugdteams Twenthe17 mei 2014 Titel voor jeugdteams Twenthe Ook Twenthe A1 viert vandaag feest. De ploeg van trainer Michiel Wijnbergen is kampioen geworden van de tweede klasse. Wijnbergen kon gisteren ook al juichen, toen hij met het zaalteam de […]
  • 5 mei 2013 GFC MA1 kampioen van tweede klasse In navolging van GFC A1 hebben ook de meisjes van GFC zich tot kampioen gekroond. Meisjes A1 had daarbij wel de hulp van CVV Achilles nodig. De ploeg uit Enschede trok zich vrijdag terug […]
  • gfca19 maart 2013 Vlaggenschip GFC boekt monsterzege Het A1-elftal van GFC heeft zaterdagmiddag voor een opmerkelijke uitslag gezorgd. De competitiewedstrijd tegen ATC'65 A2 werd met maar liefst 29-0 gewonnen. Zulke uitslagen komen af en toe […]
  • 22 maart 2013 Buddy’s 6 en Ster 4 biljartkampioen In Goor zijn er weer twee biljartteams die op de platte wagen kunnen. Bij Buddy’s 6 (foto) kon de champagne woensdag al ontkurkt worden door Hugo Rikkerink, Peter de Ruig, Roy van den Hoff […]
  • Jonge tricolores beslissen derby9 maart 2014 Jonge tricolores beslissen derby De vierde Goorse derby van dit seizoen in de vierde klasse B kreeg de winnaar die het verdiende. Twenthe won met 6-2 van GFC en daarmee poetste het de nare smaak van de eerdere 6-2 […]