Music & Pawnshop alweer dicht

Majun Music & Art Centre & Pawnshop in de Grotestraat is alweer gesloten. De huurders, Arco Bommer en Casper van Vulpen (foto), kunnen het niet eens worden over de huurpenningen met vastgoedhandelaar Marinus Bauhuis. De muziekzaak opende begin november de deuren voor de verkoop van instrumenten, speciale kleding en muziekgerelareerde kunst. Het duo had grootse plannen, maar moet nu pas op de plaats maken. “Als we langer de tijd hadden gekregen om onze activititeiten te ontwikkelen was het wel goed gekomen, maar de prijs die nu wordt gevraagd is eenvoudigweg veel te hoog”, zegt Arco Bommer. “We gaan ons nu beraden en het pand leeghalen. Dat moet voor woensdag gebeuren.”

121004 Muziekwinkel2

Gerelateerde berichten

  • Schoenmaker Naafs stopt ermee en wordt afgelost door kampioen15 februari 2021 Schoenmaker Naafs stopt ermee en wordt afgelost door kampioen Naafs Schoenreparatie in de Goorse Grotestraat is komende zaterdag voor laatst geopend. Jan Bulten en Leonne van den Dolder gaan genieten van hun pensioen en worden afgelost door […]
  • Battle of the ages…19 maart 2011 Battle of the ages… Een bijzondere wieler-wedloop gistermiddag op de Holterberg. Twee Gorenaren, beiden werkzaa, bij machinefabriek Bauhuis, daagden elkaar daar uit voor de zogenoemde Battle of the Ages. De […]
  • Inbraken in Havezate en Buitenhagen11 januari 2016 Inbraken in Havezate en Buitenhagen Inbrekers zijn in het weekeinde actief geweest bij en in woningen aan de Buitenhagen en aan de Havezathe. In de Buitenhagen werd in twee woningen ingebroken. Daar werd uit één huis een […]
  • Concert mannenkoor weer goed bezocht25 december 2013 Concert mannenkoor weer goed bezocht Voor de traditionele kerstactiviteiten is het tijdens deze kerstdagen vooral spitsuur in de Petrus en Paulus-parochie. De katholieke kerk was gisteravond twee het decor voor […]
  • Wie wordt de beste buurman of buurvrouw?14 augustus 2019 Wie wordt de beste buurman of buurvrouw? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente ook dit weer de zogenoemde ‘Beste Buur-verkiezing’. Dit is iemand die altijd een oogje in het zeil […]