Herenfiets gevonden in de Gruttostraat (Update)

Afgelopen vrijdag is in de Gruttostraat een herenfiets gevonden. De fiets is van het merk Simplex, heeft rode snelbinders en een beschadigd zadel. Er is een melding gedaan bij de gemeente, de fiets is tot heden gestald bij de vinder. Voor informatie kunt u contact opnemen met de vinder via mail of bij de gemeente.

Update: de fiets is door de eigenaar opgehaald.

 

jb fiets april

Gerelateerde berichten

  • Bedelarmband verloren bij De Wiekslag (update)12 juni 2012 Bedelarmband verloren bij De Wiekslag (update) Sam is haar bedelarmband verloren, waarschijnlijk bij de Wiekslagschool of in de directe omgeving daarvan. Aan de bedelarmand zit een lieveheersbeestje, een octupus, haar sterrenbeeld […]
  • Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update)17 april 2014 Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update) Een deelneemster aan het schoolvoetbaltoernooi bij vv Twenthe is gisteren haar glucose sensor verloren. Dit is een klein apparaatje dat ze op haar lichaam draagt om zo continu haar […]
  • Tehuis gezocht voor pas geboren kittens (Update)30 augustus 2013 Tehuis gezocht voor pas geboren kittens (Update) Een trieste dag voor drie pas geboren kittens, tijdens het verplaatsen van het jonge gezin is de moeder-poes verongelukt. De poesjes zijn nog maar 10 dagen oud, daarom wordt er met spoed […]
  • rodefietsreggehof15 oktober 2013 Fiets gevonden bij De Reggehof Bij de Reggehof is enige tijd geleden een rode damesfiets gevonden, die er tot op heden nog steeds staat. Mocht iemand de fiets herkennen, dan kan diegene contact opnemen met de Reggehof […]
  • Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update)9 mei 2013 Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update) Woensdagavond is in de Laarstraat een tam lichtbruin konijntje, waarschijnlijk een Franse Hangoor, gevonden. Mist u uw konijn, dan kunt u contact opnemen via telefoon. Update: het […]