Laatste Oranje-tint voor Monica ter Elst

Vandaag viert Monica ter Elst haar 42e verjaardag, die voor de laatste keer samenvalt met Koninginnedag. Haar 43e zal dus niet meer oranjekleurig verlopen. Met het verstrijken der jaren nemen voor Monica ook de beproevingen toe, aanstaande week start ze met motorrijles. Haar man Marcel heeft alvast een miniatuur aangeschaft en wil haar via deze weg alvast van harte feliciteren. 

jb mterelst 42

Gerelateerde berichten

  • Grudie Leusink ziet vandaag Abrahm4 maart 2013 Grudie Leusink ziet vandaag Abrahm Grudie treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. Inmiddels woont Grudie al een aantal jaren in Almelo, maar velen zullen de oud-Gorenaar kennen als de man die gewapend met […]
  • Corine van der Haar ziet Sarah17 juni 2011 Corine van der Haar ziet Sarah In 1961 geboren in het WestlandEn 29 jaar terug in Twente belandTwents hef ze nog niet onder de knieMaar ze komt dan ook van de bakkerieZe trapt altijd in onze grappen en grollenEn laat […]
  • Nicoline Rams ziet vandaag Sarah14 januari 2013 Nicoline Rams ziet vandaag Sarah Vandaag treedt Nicoline toe tot de vijftigers. Omdat de familie over het gehele land is uitgewaaid kan ze het vandaag helaas niet met hen vieren, maar hebben ze zaterdag alvast een toost […]
  • Marcel Linthorst in de bloemetjes2 mei 2014 Marcel Linthorst in de bloemetjes Dagelijks zit Marcel Linthorst tussen de bloemen, vandaag wordt hij spreekwoordelijk in de bloemetjes gezet ter ere van zijn 50e verjaardag. De kersverse Abraham viert het feest met de […]
  • Kyara “Paris” List ook zestien jaar15 februari 2014 Kyara “Paris” List ook zestien jaar De vrienden van Kyara List, ook bekend als "Paris", hebben haar verrast met de nodige versieringen ter ere van haar 16e verjaardag. De trouwe FC Utrecht supporter kreeg zo een wel heel […]