Hector handhaaft zich in vierde klasse

Hector heeft het kunstje geflikt. De ploeg van interim-trainer Marcel Wansink speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. Het werd een wonderbaarlijke ontsnapping voor Hector. De bezoekers kwamen namelijk al snel op een 2-0 achterstand in de uitwedstrijd tegen EMOS. Hector toonde veerkracht en kwam voor rust op 2-1 via Menno de Leeuw. In de tweede helft probeerden de groen-witten met man en macht de gelijkmaker te forceren. Hector kreeg hulp van de thuisploeg. EMOS-speler Tim Schepers werkte de bal achter zijn eigen doelman. Hector had nog een doelpunt nodig om de nacompetitie te ontlopen en speelde va banque. De beloning kwam in de 93ste minuut, toen Christian Jimenez op prachtige wijze voor de 3-2 zorgde. Hector blijft daardoor in de vierde klasse.