Seizoen vv Twenthe nog niet voorbij

Bij vv Twenthe zijn de druiven zuur. De Tricolores gingen vanmiddag onderuit bij kampioen Vogido en moeten zich opmaken voor de nacompetitie. Twenthe, dat een aantal spelers miste door een schorsing, moest een punt halen om zich al te verzekeren van nog een jaar derde klasse. Vogido, dat al kampioen was, wenste niet mee te werken aan een Goors feestje. Bij rust keek Twenthe tegen een 1-0 achterstand aan. Koen Morsink gaf de bezoekers na rust hoop met de gelijkmaker, 1-1. Twenthe kon de boel achterin niet dichthouden en liep tegen twee tegentreffers aan. Er wacht voor de ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis dus nog een toetje. In de nacompetitie moet Twenthe lijfsbehoud zien veilig te stellen. In de halve finale is FC Berghuizen of Barabaros de tegenstander.