Fietstas gevonden in de Wijnkamp

Maikel heeft zondagavond in de Wijnkamp een donkerbruine fietstas, met daarin reclamefolders, gevonden. Het merk is Fast Rider. Voor informatie kan worden gebeld met Maikel op telefoonnummer 06-81372257.

Gerelateerde berichten

  • Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis19 februari 2018 Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis Het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor was dit weekeinde het decor voor filmopnames van de film Mirrewinter. De verfilming van het gelijknamige boek van Markeloër Gert […]
  • Hofprins met carnavalskraker 2013?31 januari 2013 Hofprins met carnavalskraker 2013? De stemmen kunnen vanaf gisterochtend worden gegeven en de eerste berichten uit Hilversum zijn erg hoopvol voor Skoffel-Getje. Het alter ego van Hofprins Paul Schabbink heeft een […]
  • Apollo van Nassouwe…27 april 2020 Apollo van Nassouwe… Het is een Koningsdag als geen andere. Geen vrijmarkt, geen activiteiten voor kinderen in het centrum en geen Koningsconcert van Apollo. Alles in Quarantaine en het devies blijft ook […]
  • Alleman draait drama L’avenir6 april 2017 Alleman draait drama L’avenir Filmhuis Alleman draait dinsdag in De Reggehof de film L’avenir. Na Paul Verhoevens Elle’ is het wederom de beurt om Isabelle Huppert te zien. Dit drama uit 2016 van Mia Hansen-Løve begint […]
  • Informatieavond over centrumontwikkeling31 augustus 2011 Informatieavond over centrumontwikkeling Wat moet er gebeuren om de aantrekkingskracht van het Goorse centrum te vergroten. Dat is al enige tijd een discussiepunt en ook de hamvraag tijdens een discussie-bijeenkomst komende […]