Zeven bedrijven vormen nieuwe hoofdsponsor GFC

GFC heeft een nieuwe hoofdsponsor. Eigenlijk meerdere, want volgend jaar schittert GFC Support op de shirts van het vlaggenschip. Een groep van zeven bedrijven (De Tapperij, De Ster, Hoek Tankstation, Mercom, Expert Reiners, Hassink Drukkers en Muta) hebben de krachten gebundeld. Verder is bekend geworden dat GFC een nieuwe trainer voor A1 heeft gecontracteerd. De huidige succescoach Marc de Jong moet vanwege werkomstandigheden de club na de titel verlaten. Walter Vrijdag, die ook al bij vv Twenthe heeft gewerkt, zal GFC A1 onder zijn hoede nemen na de zomer. Nog meer nieuws van de d’Olde Goorsche: de naam van erelid Johan Alink is nu vereeuwigd op het complex in een prachtige steen, die afgelopen weekend werd onthuld.

johan alink

Gerelateerde berichten

  • Open Huis Tekenpraktijk Maresch 5 september 2012 Open Huis Tekenpraktijk Maresch Tekenpraktijk Maresch houdt zaterdag open huis. Vanaf 14.00 uur zijn belangstellenden welkom aan de van Hoevelstraat 19. Tijdens de middag kunnen mensen kennismaken met docent Rianne […]
  • Gorenaren harder op snelweg A15 februari 2016 Gorenaren harder op snelweg A1 Gorenaren die vanaf het westen weer richting 't Twentse Haagje togen, mogen ook het laatste deel tot aan Goor nu 130 km/u rijden op de A1. Vandaag is op de snelweg de maximumsnelheid […]
  • Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen21 oktober 2019 Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen Iedereen die dit jaar mee wil doen aan de jaarlijkse zangcontest Hoftalenten, kan zich vanaf nu inschrijven. De Reggehof zoekt zangtalent uit Goor en de overige kernen in de Hof van […]
  • Bril verloren in de Meene13 november 2014 Bril verloren in de Meene Tijdens een wandeling door de Meene en langs het kanaal bij de Eternit is een Goorse haar bril verloren. Het gaat om een blauw getinte bril van met merk Puma, soortgelijk aan onderstaande […]
  • Primera weer open voor post en pasfoto’s5 januari 2021 Primera weer open voor post en pasfoto’s Primera De Bandijk moest de deuren aanvankelijk helemaal sluiten maar is nu toch weer geopend voor postale handelingen en het geld opnemen of storten bij de ING-automaat en het regelen […]