ASK bij beste tien BOVAG-verkiezing

Auto Service Klumpers zit in de halve finale van ‘Het autobedrijf van het jaar 2013/2014’. De verkiezing is georganiseerd door BOVAG en consumenten konden tot eid april een stem uitbrengen op in totaal 3400 onafhankelijke BOVAG-bedrijven in Nederland. “Wij hebben dit bereikt doordat onze klanten op ons gestemd hebben”, zegt Harry Klumpers van de gelijknamige Goorse onderneming. “Dat is natuurlijk de beste bevestiging die je als bedrijf kunt krijgen.” In augustus wordt duidelijk welke drie autobedrijven doorgaan naar de finale. Deze worden gekozen door een onafhankelijk jury, aan de hand van onder meer bezoeken van een zogenoemde mystery-shopper en een deskundige.

autoserviceklumpersverkiezing

Gerelateerde berichten

  • Auto Service Klumpers viert vierde plek (adv)12 september 2013 Auto Service Klumpers viert vierde plek (adv) Bij de BOVAG Autobedrijf van het Jaar verkiezing eindigde Auto Service Klumpers onlangs als vierde. De halve finalist liep daardoor net de finale mis, waar de eerste drie autobedrijven toe […]
  • Klumpers mogelijk Autobedrijf van het jaar14 maart 2013 Klumpers mogelijk Autobedrijf van het jaar Auto Service Klumpers doet mee aan de verkiezing 'Autobedrijf van het jaar 2013-2014'. De verkiezing is op 1 maart van start gegaan en tot 1 mei kunt u stemmen op het Goorse bedrijf aan de […]
  • Multimate keert terug met vertrouwd team (adv)6 februari 2014 Multimate keert terug met vertrouwd team (adv) Bouwmarkt Multimate keert terug in Goor. De onderneming zit op dezelfde locatie aan de Wheeweg volop in een verbouwing en opent medio maart de deuren. "Uit onderzoek blijkt dat 83% van de […]
  • Reis naar Porto voor Leon19 november 2018 Reis naar Porto voor Leon Ze waren dit weekend even de meest besproken zusjes in het Twentse Haagje. Leon en May Weerkamp. Het ondernemersduo van Eetcafé De Ster stond even in de schijnwerpers als winnaar van de […]
  • Feestelijke opening Multimate (adv)11 maart 2014 Feestelijke opening Multimate (adv) Multimate Goor opent volgende week donderdag haar deuren. Eigenaar Jos Bouwhuis, die ook in Hengelo een Multimate bouwmarkt heeft, neemt de bouwmarkt over. "Maar Henk Marissink blijft het […]