Danny Mekic spreekt voor leden Goor Collectief

Het Kennis Collectief van Goor Collectief organiseert op woensdag 22 mei voor haar leden een ‘Thema-avond Communicatie’ in De Reggehof. Gastspreker deze avond is de multidisciplinaire internetexpert en jonge ondernemer Danny Mekic. Hij richtte op vijftienjarige leeftijd zijn eerste internetbedrijf op en werkt vanuit zijn huidige bedrijf NewTeam als multidisciplinaire expert voor non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, overheden en commerciĆ«le organisaties. Vanuit zijn expertise zal Danny op 22 mei zijn blik werpen op de ontwikkelingen op het vlak van communicatie in relatie tot social media. De toegang is gratis voor leden van Goor Collectief, maar zij moeten zich wel aanmelden. Iedere ondernemer mag daarbij een introducee meenemen.

dannymekic

Gerelateerde berichten

  • 27 mei 2013 Jessyca Hof van Twente-model Jessyca Rocha Chavas is in het afgelopen weekeinde gekozen tot 'Model Hof van Twente 2013'. De Goorse kreeg via social media en sms de meeste stemmen van het publiek. De feestelijke […]
  • Jumbo niet langer open op zondag15 maart 2013 Jumbo niet langer open op zondag Jumbo Leussink in Goor is niet langer op zondag geopend. De supermarkt aan de Van Kollaan was de afgelopen tijd zeven dagen per week geopend, maar mag niet langer open blijven op zondag. […]
  • 11 januari 2012 Morsink lanceert unieke Facebook-applicatie Het Goorse makelaarskantoor Morsink heeft sinds kort de Facebookpagina uitgebreid met het complete woningaanbod, inclusief een zoekmogelijkheid. Bezoekers kunnen een woning delen met […]
  • foamdemo28 maart 2013 Demonstratie foamboeketten maken Ineke Leusink gaat komende zaterdag de Goorse bevolking kennis laten maken met een nieuwe trend. Ze geeft in C1000 Brandenbarg een demonstratie foamboeketten maken. Van 08.00 tot 17.00 uur […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]